Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem, a mianowicie nie wiem dlaczego nie chcą mi się tworzyć itemy na jednym z serwerów.

:(

Wiem że to głupie, ale nie wiem dlaczego.

Robiłem relog z serwera, nawet 15. Zrobiłem "Force Update" i też nic.

Może wy mi pomożecie, za pomocny post dam "Lubię to".

SS Diamentowy:

ibbl2.png

SS Kamienny:

QZoFc.png

SS Drewniany:

7AuWF.png

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Jeżeli masz 32 bitową jave, a system ma 64 bity to pobierz javę 64 bitową ;) Jeżeli to nie pomorze to nie wiem

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

A posiadasz może pirackiego MC ?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Pisał że robił Force Update :)

A co do twojego problemu to nie wiem :O a może tekstury masz zepsute ?

A inni mogą robić diamentowe kilofy ? bo tylko z tym masz problem :)\

Opublikowano

Tak mam pirackiego MC. ;)

A co do twojego problemu to nie wiem :O a może tekstury masz zepsute ?

A inni mogą robić diamentowe kilofy ? bo tylko z tym masz problem :)\

Nie raczej nie mam.

Inni mogą robić bez problemu kilofy diamentowe, wszystko,

admin powiedział że się tym zajmie, zobaczy, ale nie wiem czy to coś da.

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Czyli prawdopodobnie to wina złego pirata

Znajdź innego lub kup sobie oryginalnego :)

Zdecydowanie polecam 2 sposób

MAL

Opublikowano

@up raczej niemasz racji lub sie nieznasz bo klient piracki to przerobiony orginal tylko ze wylaczone jest logowanie sie do serwera.. Apropo problemu moze to byc problem klienta sciagnij ten z mpcforum. Jeszcze takie pytanie czy mozesz robic owy przedmiot na singlu lub na innych serwerach??

Opublikowano

@Up

To wina właśnie pirackiego client'a w którym zabrakło tekstury diamentowego kilofu ...

Powiedziałeś mu prawie to samo co ja ..

MAL

Opublikowano

Zaczynacie kłótnie.

Na innych serwerach mogę tworzyć bez problemu.

Na pewno nie jest to wina client'a ponieważ stało się to tylko na tym serwerze.

Wczoraj się jeszcze dowiedziałem że niektórzy nie mogą tworzyć desek z drewna.

Czy teraz jest wina serwera, czy moja, bo ja nie wiem.

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Raczej wina serwera. A client piracki nie ma nic do rzeczy, plik minecraft.jar jest zawsze taki sam na piracie i oryginale.

Opublikowano

W .minecraft wejdz w folder "mods" i usuń wszystko z tego folderu... ja miałem problemy z MC bo miałem tam syf.. po usunięciu plików z mods MC znowu śmigało normalnie... pozostawały ci może jakieś pliczki od modów.. ,które moga ze sobą nie współpracować i wytwarzają błędy?

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

@Up Pisał, że to nie wina modów ..

@Top

Sądząc po tym, że niektórzy nie mogą na przykład robić desek to 100% wina serwera.

Więc masz 2 wyjścia :) Grasz na takim serwerze lub szukasz sobie innego na którym takowych problemów nie ma

MAL

Opublikowano

W .minecraft wejdz w folder "mods" i usuń wszystko z tego folderu... ja miałem problemy z MC bo miałem tam syf.. po usunięciu plików z mods MC znowu śmigało normalnie... pozostawały ci może jakieś pliczki od modów.. ,które moga ze sobą nie współpracować i wytwarzają błędy?

Nie, jesteś w błędzie.

Mam zainstalowanego tylko "Optifine". Nic innego.

SS: http://scr.hu/2ju/rbso8

Tylko takie foldery się tam znajdują.

@Top

Sądząc po tym, że niektórzy nie mogą na przykład robić desek to 100% wina serwera.

Więc masz 2 wyjścia :) Grasz na takim serwerze lub szukasz sobie innego na którym takowych problemów nie ma

Raczej nie chce mi się szukać kolejnego serwera, bo on jest tak zajebis** że... :)

Tak więc będę musiał prosić innych po pomoc, w tworzeniu narzędzi diamentowych.

Tak więc dziękuję wam wszystkim za pomoc.

Jeżeli ktoś będzie mieć jeszcze jakiś pomysł, to proszę śmiało pisać w temacie. ;)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Mialem ostatnio problem na serwerze, ze zrobily mi sie popsute deski, nic sie nie dalo z nich craftowac, zle sie je zbijalo siekierka i nie dały sie stackować. poproś admina, żeby ci zespawnil 3 diamenty i 2 patyki i sprawdz, czy wtedy zadziala.

Opublikowano

Zapytaj się H@ bo może jest plugin RecipeManager lub podobny, w którym dodaje się własne receptury craftingu, lecz można też je zablokować :P Może specjalnie wyłączyli :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...