Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Ciekawe filmy.

doms5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Omg... Chociaż byś napisał jaki rodzaj. :P Te, które niedawno obejrzałem i mi się spodobały. :)

Project X

Niesamowity Spider-Man

Thor

Avengers

Opublikowano

rec 1 i 2 bo 3 to lipton :P.

Mistrz kierownicy ucieka 1 i 2

KOnwój,

Wszystkie części żandarma z luim define (nie umiem pisac po francusku, nawet po polsku slabo :()

sekspedycja - film chujowy, ale Pontiac GTO robi wrażenie :)

Opublikowano

Hooligans 1-2, Jackass wszystkie części :> , Wrota do piekieł, Władca Wiatru ( takie sobie ale mozna obejrzeć ) Jak sobie jeszcze jakis przypomne to napisze ;)

Opublikowano

widze wszyscy daja jakies dziwne tytuly ja zarzuce czyms co podoba sie KAZDEMU, chwyta za serce i naprawdę jest to piekny film/filmy

- Lista Szindlera - film tylko dla tych co lubia mroczne historie zydow ratowanych przez Oskara Szindlera

- Skazani na Showshank

- Zielona Mila

- 9 Batalion

- 300

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Dzięki za podanie filmów. Osoby które pomogły dostały like

A osoby które jeszcze coś znają proszę o napisanie

Opublikowano

tak faktycznie Shawshank literowka ;)

Nietykalni film z 2011 podobno kozak film mam go sciagnietego ale jakos no kurcze nie mam sie jak za niego zabrac ;)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Przed chwilą skończyłem oglądać film " Częstotliwość " zarąbisty, musisz cały czas oglądać film żeby nie stracić wątku... Taka rozkmina w trakcie filmu że masakra...

Zobacz sobie gdzieś zwiastun jeden z nielicznych amerykańskich filmów gdzie nie chodzi tylko o strzelanie... Naprawdę warty polecenia

Częstotliwość :D:)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...