Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Zabawa z Reverse Lifetaker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I po co hakować? o.O

Jeżeli już wydajesz kasę na hacka to nie lepiej załadować nx i pograć for funn ? o.O

Nie lepiej spędzić trochę czasu w grze ...?! uczciwie ... ?! ;)

2096247301.png

Opublikowano

Hmm ciekawe ile nx mogę mieć za 5 zł.

Tylko zapewne nie 1 raz kupujesz GA i to już jest więcej niż 5 zł, exp jak exp ale jak tak będziesz kosił cały dzień to na następny dzień ban.

Opublikowano

No czy ja wiem ... za to głupie 5 zł mam już p90 na 400 dni + A nx nie kupuję wole wydać kasę na Amerykanów niż na Niemców.

98216321103540315785.jpg

Opublikowano

Czyżbyś już dostał bana ? Bo CAE Raport Generator już Cię nie znajduje :)

Ani żadnego typka z tego rooma co masz SS.

Gratz !

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Nie raportuję polaków ... nie jestem takim żydem jak co poniektórzy (np. ten co zraportował niejakiego LECHU-pl).

Z ciekawości sprawdzam jak widzę jakiś PL na cheatach czy już wyrwali bana czy nie.

Chętnie pograłbym na NA ale na razie wbijam MAJ2 na EU i szkoda mi od zera grać jak już mam 100% Legal + NX MAJ1 na EU :)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

• 4 tygodnie później...
Pomocnik
Opublikowano

Jprdl, tez tak zrobi 5 zl i mam eq na ponad 90 dni...i jeszcze bez bana :D

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano
Jprdl, tez tak zrobi 5 zl i mam eq na ponad 90 dni...i jeszcze bez bana :D

Ta szczególnie te Unble nikt nie zauważy... Wystarczy, że GM wejdzie do roomu i po was ;)

Opublikowano

@UP

Jeszcze nigdy mi sie nie zdarzyło żeby GM wszedł do rooma

To tylko taka bajka żeby dzieci sie bały :)

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

@UP

Jeszcze nigdy mi sie nie zdarzyło żeby GM wszedł do rooma

To tylko taka bajka żeby dzieci sie bały :)

Nie do końca. GM może sobie wbić na rooma z inviesieble + bez wyświetlania go na liście graczy. Skąd wiesz. że nie byłeś uczestnikiem takiej akcji ?

9368_gold.png

Pomocnik
Opublikowano

Jak zakupic tego haxa ?

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

panowie, może by sie tak złożyć i jednej osobie zakupić takiego ahcka na kilka dni. I byśmy sobei nabili LVL 2LT+ w kilka dni, giftneli przedmioty, zbanowane konta opchenli na allegro i wszyscy byli by zadowoleni.

No i tej soobie co rga na hacku tez cos giftneli.

Bo moj komp nie przetworzy teego Lifeteaker wywalalo zawsze, chociaz teraz mam po formacie to moze. A tym abrdziej teraz macie +200% na winchester.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

@temat

Też kiedyś się bawiłem VIPami ;)

@hacki

Mhmm myślę, że Nexon mógłby wprowadzić na Alpha limit k/d 5.00

Mało kto uczciwie osiągnie ten wynik a hackerzy nie bd mogli przesadzać

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Powiem szczeże, ze największy wynik osiągnięty legalnie to jest ok. 7.5 więc ratio jest możliwe powyżej 5. Ale tacy ludzie to No Lify siedzący cały dzień przed kompem.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...