Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Opis postaci - Hunter

BloodSmokers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1343251092-U224338.png

Hunter to dynamiczna postać dla graczy czerpiących przyjemność z walki w zwarciu jak i na dystans. Potyczkę rozpoczyna strzelając z łuku w przeciwnika, doskakuje atakując sztyletem. Ogromna ilość kombinacji ataków sprawia że wróg, zarówno potwór jak i gracz nie jest w stanie przewidzieć kolejnego ruchu z naszej strony. Wybierając huntera nie możemy narzekać na brak wrażeń w PvP. Instancje oraz PvE wykonuje zazwyczaj wraz z asystą innych graczy.

Podział archetypów:

1343251773-U224338.png

Assasin: atakuje nagle, z zaskoczenia, zastawia pułapki by zadać zmasowany atak. Woli ukryć się w cieniu i zaatakować znienacka nie spodziewającego się przeciwnika.

assassin240x300.png

Scout: jest klasą bazującą na wachlarzu skilli fizycznych,

posiada bardzo szeroki wachlarz bomb/min do podkładania, działek do porozkładania w około,

zaopatrzony jest w ogromne strzały bojowe, preferowana postać na bosy ze względu na swoje wysokie zadawane obrażenia.

scout222x300.png

Ranger: ma największy zasięg ataku ze wszystkich dostępnych klas Huntera, daje mu to przewagę w PvP, PvE . Wachlarz umiejętności pozwala atakować przeciwnika z odległości zapewniającej bezpieczeństwo.

ranger273x300.png

Shadow: bardzo zwinna klasa używająca dwóch sztyletów jednocześnie. Cień używa szybkich naziemnych ataków combo, błyskawicznie i bezlitośnie tnąc przeciwników.

aha-172x172.jpg

Przepraszam za jakoś ale innego nie znalazłem.

Statystyki:

1343252088-U224338.png

1343252130-U224338.png

Kilka przydatnych stron:

Umiejętności Huntera oraz jego archetypów

Specyfikacja innych postaci

Dziękuje za przeczytanie mojego poradnika. Korzystałem z informacji dostępnych w sieci. Jeżeli coś nowego się pojawi w moich doświadczeniach na pewno się tym podzielę. Jeżeli to możliwe prosiłbym o zdjęciu kilku % z ostrzeżeń.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Dodaj tylko jeszcze, że scout ma bardzo szeroki wachlarz bomb/min do podkładania, działek do porozkładania w około :)

Reszta wszystko fajnie :D

Opublikowano

Imho dobry tutek. leci lajk, zastrzeżeń nie mam.

Opublikowano

Gratuluje!!! - kopiuj, wklej...

Shadow = http://c9online.pl/nowa-klasa-shadow-2/
Scout = http://c9online.pl/scout/
Hunter = http://c9online.pl/hunter/ 

Muszę dalej wymieniać?

Do usunięcia... nawet nie podano skąd masz to wszystko.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przepraszam bardzo, czy ja skopiowałem cały poradnik? Korzystałem tylko z informacji tam zawartych i dodałem coś od siebie oraz złożyłem to w jedną kupę, przecież to zabronione nie jest.

@EDIT

Po za tym kolego co Ty się czepiasz za przeproszeniem? Napisałem że korzystałem z inf. zawartych w sieci.

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Życie, przestań tutaj spamować. Bo to ani pod plagiat się nie podpisuje ani pod kopiuj wklej, napisałem przecież z czego korzystałem, pozdrawiam i żegnam. Jeżeli chcesz coś więcej pisz PW, szkoda spamu.

//gif w sygnie

F.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...