Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Shaco vs. Xin vs. Twitch

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Shaco vs. Xin vs. Twitch

Zależy mi na: Zabawie,Dobrym dmg

Dodatkowe informacje: Mam 3150IP i chce kupić Shaco/Xin\'a lub Twitch\'a. Która ta postać jest waszym zdaniem najlepsza? Zależy mi na zabawie dobrym dmg i łatwym ogarnięciu postaci :P Proszę podawać plusy i minusy postaci a nie tylko "Xin" takie posty bd reportował. Za odpowiedź dam Lajka

Opublikowano

Z tej trójki Xin w obecnej mecie bardzo dobry pick

Dobry jungler

Dash

Dobry lane survi dzięki pasywowi

Dobre CC (knockup)

Robiony pod offtanka miazga :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

1.png

Postacie: Shaco vs. Xin vs. Twitch

Zależy mi na: Zabawie,Dobrym dmg

Dodatkowe informacje: Mam 3150IP i chce kupić Shaco/Xin\'a lub Twitch\'a. Która ta postać jest waszym zdaniem najlepsza? Zależy mi na zabawie dobrym dmg i łatwym ogarnięciu postaci :P Proszę podawać plusy i minusy postaci a nie tylko "Xin" takie posty bd reportował. Za odpowiedź dam Lajka

Shaco nadaje się tylko na jungle(nie wyobrażam sobie go jakoś na solo :D)Twitch możę iść na bota,ewentualnie czasem zdaża mu sie być na jungli.Jednak najlepszy pick z tej trójki to Xin.Przy ostatnim patchu dostał kilka zmian,dlatego żeby dobrze nim grać trzeba ogarnąć jego kombo,ale to przyjdzie z czasem ;)

Opublikowano

Aha czyli jak na razie Xin :P lecz poczekam na dalsze odpowiedzi :D Może też ktoś podać inną postać ale za 3150IP i żeby była zabawa jak i dmg :D

Opublikowano

Zdecydowanie w tej sytuacji z tych 3 xin .

Dlaczego ? - ponieważ Xin dostał reworka , po którym wg. mnie jest troszkę za mocny , zjada prawie każdego w 1vs1 .

To ja się jak zwykle rozpiszę i dam + i - , łatwiej będzie ci wybrać

Xin Zhao :

+ DMMMMGGGG

+ Doskok ze slowem

+ Mocny dmg z Q

+ 2 fajne passywy

+ Dobry sustain

+ Ulti do TF

+ Łatwo się nim gra

- Dosyć słaby slow i odrzut , zależy jak kto na to patrzy .

- wg. mnie dostanie nerfa chyba ^^

Shaco :

+ Mocne Early

+ Szybka jungla

+ Dobre ganki

+ Slow + Fear

+ Dobra Counter-jungla

- Papierowy

- Trochę useless w late

- Wymaga skilla

O Twitchu się nie wypowiem , nie mam tej postaci , ale uważam że nie jest on najlepszy , gdyż jest STRASZNYM papierem , nie wiem czy nie jednym z największych w grze , no i trzeba umieć ogarniać skille , widzieć ile stacków trutki , najlepszym pickiem za 3150 wg.mnie jest teraz Xin

A no i zapomniałem, są jeszcze 2 zajebiste postacie za 3150 ( jak nie trzy )

Katarina : Mój mainnn <3 , Szanpon do minionka uratował mi z 1000 razy dupe i to ulti , miodzio <3 , grałem nią z 200 meczy i mi się nie znudziła .

Lux : Przy dobrym buildzie ulti , zadające +-1000 co 24 sekundy - czemu nie :) i bardzo przyjemnie sie nią gra, fajna na ARAM'y

Akali : Jedna z najlepszych postacie 1vs1 , niewidzialność na W , 3 doskoki z ulti , które regenerują się po zabiciu , zajebisty dmg z Q i super passywka , czyni ją moim 2 mainem

Opublikowano

Dobra kupiłem Xin'a :) Dzięki wszystkim za wypowiedzi łapcie po Lajku :)

@UP Katarina nie gra mi sie zbyt dobrze nwm czemu ;/ Tak samo akali. Ale lux musze kupić bo jest zaje***ta ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...