Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CHAMP] Nasus vs Sion vs Garen

roonek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie masz w czym wybierać przy takim stanie pz :D , ale najlepszym wyborem będzie garen, tani i radzi sobie z większością topperów.

Opublikowano

nie masz w czym wybierać przy takim stanie pz :D , ale najlepszym wyborem będzie garen, tani i radzi sobie z większością topperów.

Ale mimo to słaby jest,nawet jego pasyw nie ratuje go przed olafem czy jaxem.Dlatego ja bym proponował uzbierać właśnie na kogoś z tej dwójki.Czasem zdarza się że jax całkiem daje sobie rade nawet z mordą,bo wystarczy dobry harras z doskoku na early i top twój.

Opublikowano

Jeśli umiesz grać dobrze , kupuj nasusa , bo jeśli się wyfarmisz , to co kilka sekund masz dodatkowe 800 - 1000 dmg z Q , do tego jeden z najsilniejszych slow'ów w grze ( bodajże 55 % slowa movement speeda na 1 lvl skilla i jakiśtam attackspeeda). Do tego ulti , dzięki któremu na YT roji się od filmów "Nasus Pentakill 1vs5)

A i jak chodzi ci o teamfighty , to jesteś wytrzymały , masz dużo hp , do tego W i ulti , więc jesteś w nich przydatny :)

Opublikowano

@kangar, jaxa mam już kupionego, ale chciałem jeszcze jednego chara na solo top'a.

@AendM, właśnie dlatego chce kupić Nasusa :D (slow i gang)

Jeszcze to przemyśle no i zarobie PZ :) Proszę o wypowiedzi innych :D

Opublikowano

Nasus !!

Najlepszy pusher w grze.Dobry na solo i w jungle.Duży damage i dobre cc.Wytrzymały.Posiada dwa AoE skille.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Napiszę tak:

Nasus, jeżeli potrafisz sprawnie last hitować miniony, to możesz z czystym sercem go wziąć, tyle że musisz stackować sobie skila właśnie last hitując. Tak więc jeżeli nasus nie ma farmy to jest kupa a nie nasus.

Sion, straszny dmg w late jeżeli go dobrze zrobisz, dość wytrzymały. Może nawet on by miał szanse z Jaxem na solo. Jego skile bardziej nadają się 1 vs 1, dlatego nie wiem jak sobie radzi w Tf bo nie grałem nim za dużo.

Garen, straszny dmg w early, lecz trochę bezużyteczny w late. Polecam robić go na offtanka, bo pod full ad nie ma sensu bo wtedy to jest papier a nie Garen. Druga sprawa - bardzo dobrze radzi sobie na topie, łatwo się nim last hituję, i ma dość dobre survi.

Dla Ciebie jako początkującego polecam wziąć Garena, jest to postać proponowana przez Riot, dla nowych graczy.

efbiaj2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...