Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRAWDA O LC SENIOR

Nimue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Użyłem tych samych passów na lc senior co na generic. Jak myślicie co się stało? W tym samyn dniu okradli mnie... Na forum destiny czytałem, że nie tylko mi opustoszyli konto (tamtej osobie na destiny, ale też zrobiła te same passy). Więc ludzie... NIE GRAJCIE NA SENIOR! TO ZWYKLI ZŁODZIEJE!

Opublikowano

Kolego czytales fora nasze ?

Hackowali nam serva, i to nie raz.. staram sie cos z tym teraz zrobic

+ i dlatego server teraz off.. nie płacz, a pisałem zeby dac inne passy.. o.O

Opublikowano

Dlatego nigdy nie rób passów takich samych do serwerów, które nie stoją online powyżej 3 miesięcy i nie mają powyżej 300 graczy. To chyba wiadome, że takie serwery zhakują, rób jakieś dupa1234 i nikt Cb nie zhakuje.

Opublikowano

Użyłem tych samych passów na lc senior co na generic. Jak myślicie co się stało? W tym samyn dniu okradli mnie... Na forum destiny czytałem, że nie tylko mi opustoszyli konto (tamtej osobie na destiny, ale też zrobiła te same passy). Więc ludzie... NIE GRAJCIE NA SENIOR! TO ZWYKLI ZŁODZIEJE!

Wow, ty naprawdę posiadasz rozum ??

LCSenior na pewno w uja nie leci..

Opublikowano

Wow, ty naprawdę posiadasz rozum ??

LCSenior na pewno w uja nie leci..

skąd masz taką pewność ? :D

Opublikowano

Haha Gerbi, jeszcze przed tym jak zobaczyłem Twojego posta chciałem napisać to samo :D

xD no bo taka prawda :) nie pierwszy raz Owca robi server :)

Opublikowano

skąd masz taką pewność ? :D

No tak mi się wydaje :P. Gdy ruszył Senior miałem chwilkę na poznanie admina i wydawał się sympatyczną osoba :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pierwsze wrażenie nie zawsze jest prawdziwe. Oczywiście nie mówię, że Owca to złodziej ale po prostu nie mam do nikogo zaufania, a dzięki temu nie pokradli mi kont.

Opublikowano

straszne zasrane polaczki, gracie na gównianym servie gdzie max lvl to 80 a exp x2 czyli 2x wiekszy od tego co na USA? i tracicie 100 lvle na destiny? ojej, szkoda ;<

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

SeniorLC to nawet VPS nie jest ciągle Owca mówi że zrobi Dedyka i bedzie chodzil caly czas i bez lagow ale tak nie jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...