Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tablet pomoc

dolar444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie panowie i panie. Potrzebuje pomocy. Chdozi o to ze potrzebnuje tableta do 300 zł maksymalnie. wiem wiem nei duzo ale jest mi potrzebny druga sprawa ta abrdziej do dupy że przydał by mi się on do piatku wieczora maksymalnie. czyli sklepy internetowe dupa odpadają. Licze na waszą pmoc ze moze znajdziecie coś w tej cenie w sklepach tymu satrun czy media markt. Tablet wiadomo lepiej zeby był sie nei rpzycinajacy i zeby te parametry jakieś miał.

Dodam mieszkam w Bysgoszczy i zeby to było w moich sklepach w moim mieście. Zaznacze sklepy komputeowe jak komputronik też wchodzą w gre. Z góry serdeczne dzieki.

Opublikowano

Poszukaj na allegro czy ktoś z nie sprzedaje.

Przejdź sie do MediaMarktu, potem zapraszam do Euro koło "ronda".

Fordonu nie ogarniam :x

f.png

Opublikowano

masz racje. przejde sie do saturna w focus media. do galeri pomorskiej czy tez do tesco tam jest rtv agde i popatrze. dzięki serdeczne fifolski. lajk.

Opublikowano

Lub nawet dobrym rozwiązaniem jest Manta (mają 2 podobne modele)

Są w vobisie a ew. na zamówienie się czeka max 1dzień

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Tracer OVO 1.2, ale on kosztuje 400zł.

Dostaniesz w sklepie carrefour.

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Polecam Ci bardzo tablet omega OT 107

Procesor: ARM Cortex A8; 1,2GHz

Ram: 512mb

Pamiec wbudowana 4gb (micro sd do 32gb)

Ekran: 7", 800x600,

Kamerka z przodu 0.3mp

Jest dostepny w Auchanie za 299zl ;d

Opublikowano

przyznam sie kupiłem Mante za 269 zł w media. dokałdny model to Manta MID08.

proc: Cortex-A8

Ram 512

Android 4.0

i jeszcze troche bajerów.

I mam dow as pytanie bo znacie sie na pewno. miałem dzisiaj po odpaleniu doś dziwny przypadek fajnie chodził bawiłem sie podłaćzyłem sied o sojego neta przez wifi chodził super. I w pewnym momencie przyznam sie bateria była około 20% i zablokowałem tableta odłożyłem go na chwile po chwili sprawdzenia czegos na kompie chciałem go odblokować był nadal czarny ekan posugerowałem sie tym ze bateria padła podłąćzyłem go i ąłdowałem z dobre 3 godziny. po czym sprubowałem i nic nie odpowiadał wziełem cos cienkiego i nadusiłem reset po chwili przydusiłem przycis power tablet normalnie sie odpalił jak i pokazał ze bateria sie ładowałą bo miała około 90%. I pytanie moje czy mam sie czegoś abć czy obserować jeżeli nic sie takiego nie powtórzy nie zanosić go na reklamacje ?

A żem sie rozpisał.

Opublikowano

@up

Spróbuj tak, że wyłączaj Wi-fi gdy go usypiasz. W mojej Vedii X7 (inaczej popularny Goclever A73) taki przypadek jest i wyłączenie pomagało.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

@up

Dokładnie i zobacz czy znowu się zawiesi na amen

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

po prubuje po prostu znowu zablokowac ekran z włąćzonym wifi bez niego i sie zoabczy. jezeli bedzie sie zawieszał dosć czesto nic ide do sklepu i daje go do serwisu.

Opublikowano

aha @UP dziekować za podpowiedzi.

a teraz mam pytanie troche laik jestem w tym chodzi tam gdzie bateria jest strasznie wiadomo obudowa ciepłą sie robi u was jest tak samo ?

I pytanie na ile stawiacie starczy mi akumulator o 3000mAh ? i jeszcze jedno o ile wiem w polimerach nie tzrebna jej formatować można ją do łądowywać keidy się chce ? A teraz zadam mozę dość głupie tak samo jak w telefonie jak podepne do prądu to moge swobodnie dalej sie bawić jednoczesnie ładujac baterie ?

Opublikowano

Dodam jeszcze ze przed chwila spróbowałem czegos takeigo. że zablokowałem go podłaczyłem łądowarke i tez sie stało cos takiego. po ponownym wcisnieciu przycisku reset norma wyłaczyłem podłaczyłem ładowarke. ?

mam nadzieje ze prze zaka moja zabawe i mała głupote systemu ani niczego chyba nie uszkodziłem ? bo sie po prostu załamie. ?

Opublikowano

aha @UP dziekować za podpowiedzi.

a teraz mam pytanie troche laik jestem w tym chodzi tam gdzie bateria jest strasznie wiadomo obudowa ciepłą sie robi u was jest tak samo ?

I pytanie na ile stawiacie starczy mi akumulator o 3000mAh ? i jeszcze jedno o ile wiem w polimerach nie tzrebna jej formatować można ją do łądowywać keidy się chce ? A teraz zadam mozę dość głupie tak samo jak w telefonie jak podepne do prądu to moge swobodnie dalej sie bawić jednoczesnie ładujac baterie ?

To, że się robi ciepły to normalne, w końcu jest bez chłodzenia tylko tylna pokrywa za którą trzymasz odprowadza ciepło.

Tak myślę, że jeśli lubisz robić wiele różnych rzeczy pograć pół godziny i na necie trochę to wytrzyma tak 3,5 godziny.

Co do jednoczesnego korzystania przy ładowaniu można, ale wtedy na pewno nie naładujesz go szybko tak 1% na ~5 minut.

Opublikowano

Instrukcje czytalem i pisze ze reset mozna wcisnoc gdy bedzie jakas awaria bo jezeli tak go sie wcisnie moze spowodowac awarie systemu.

Opublikowano

musze powiedziedź ze chyba tak jak mówicie to wifi. dziisaj pobierałem coś z google play i nagle wyłączyło sie ekran wygaszacz i ani włączyć ani wyąłćzyć przyciskiem power reset i wszystko gra. to chyba bedzie to ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...