Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek na Endurion

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak to znowu ja i kolejne pytanie które brzmi: oplaca sie robic dropka na m2 na metiny, ku są tanie tak samo jak kd tylko kd + 3 Cos warte, moze znacie inny sposub zarobku na tym serwerE ?

Opublikowano

Raczej się nie opłaca. Jaką masz postać główną i jaki lvl? Najlepiej postaraj się expić, a przy tym zarabiać. Lub szybko wbić docelowy lvl, a potem na nim zarabiać.

Opublikowano

Raczej się nie opłaca. Jaką masz postać główną i jaki lvl? Najlepiej postaraj się expić, a przy tym zarabiać. Lub szybko wbić docelowy lvl, a potem na nim zarabiać.

Zamierzam dopiero zograć mam 80kk na start a to jest nic i niewiem czy najpierw dropa robic czy odrazu wyexpiac 54 i na lordzika

@edit

Lub może dropić FMSY?

Opublikowano

Gram na s20. Zrób dropka mentala lub wp 35lv z bojem może jakiś buff. Fms/rib sr 25+ z kd +3/4. Jedziesz na metki 45 przed świątynię. Na 20 metków dropły mi 2kamyki i chyba 4 aury ;) + do tego możesz spotkać wodza. W jeden dzień około 400kk bez sellania kamoli jak kamol był po 100kk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...