Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kamer mod

Marqas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od niedawna gram na priv serwerze Rivendel i wbiłem już 111 lvl. Gdy wchodzę na mapkę zombi nie widzę metków i też połowy różnych zombi, gdy wchodzę normalnie przez klienta Rivendel to wszystko widać. Nie wiem jak to naprawić... wgrywałem już moda do samego klienta ale i tak nie widać metków. Może ktoś ma jakieś gotowe pliki dzięki którym będę widział metiny.

Za pomoc dzięki .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie da rady z modem, bo przez mod podmienia Ci główne pliki które odpowiadają za widoczność nowych metinów, mobów itd.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Więc nic się nie da zrobić?

Nie nic się nie da zrobić pograj tak samo na iMetin.pl albo coś w tym stylu gdzie masz mapke zombi i zobacz na tym modzie czy jest tak samo ;>. No przykro mi ale nie widać (przynajmniej u mnie). Mnie na kamerku kick'ało i bugowało postać w av2 ale nie wiem może to przez mój komputer.

Opublikowano

kamer mod nie ma tekstur i dlatego ich nie widzisz, nie da ich się ich nadmienić, musisz grać na cliencie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...