Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Çø ţọ mõžē býç?

BigBoNN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yo. Od 21 jestem na wakacjach. Coś niezbyt mi tu pasuje. Cały czas chce mi się spać, nie mam na nic siły itd. Może wyda się to głupie, ale tęsknię za kotem. Nie mogłem go wsiąść, musiałem go zostawić u babci. Wie ktoś może co to jest? Niby mogę siedzieć do 3:00 nad jeziorem, ale komary mi nie pozwalają :/.

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Cały czas chce mi się spać, nie mam na nic siły itd.

Nie chcę Cię straszyć, ale możesz mieć cukrzycę - ciągłe spanie, brak sił.

Co do Kota, jesteś po prostu przywiązany do Niego i tęsknisz :)

Opublikowano

Nie mogłem go wsiąść

Nie powinno być czasem wziąć? No chyba że chodziło ci że nie możesz na niego wsiąść

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

sorry, mam jebany słownik w x8. powinno być wziąć. Chyba minęło. Obok mnie są zajebiste dziewczyny z anglii. Potem zdań relacje czy jest ok.

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Zajmij się nimi a powinno ci przejść. BTW - to może być jakaś choroba. W każdym razie opij się wody, mi to pomaga ^^, Tylko nie za dużo naraz bo cię brzuch rozboli.

PS Miłego ujeżdżania>kota.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Obok mnie są zajebiste dziewczyny z anglii.

I Ty jeszcze na fonie siedzisz? Bierz się za nie jeśli tylko masz okazję. ;) Od razu powrócisz do sił. Może posłuchaj też jakiejś ciekawej muzyki, da Ci siłę. Mi np. muzyka pomaga.

Masz tu ciekawego seta. :P

Opublikowano

wie ktos ile warte sa wszystkie wydania sorsa od 1989 do 1992? Siedze na phone, bo mam pakiet wykupiony. btw to nie trolling hejterzy.

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...