Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] na własnym privie metin2 (wyłącza się)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z własnym pivem metin2 jak np klikne gogoś z przyjaciół na dodanych to mi metina wyłącza albo jak kilikne wyślij wiadomość to tak samo (server zrobiony na plikach serverowych by badar) Proszę o pomoc

Opublikowano

Wydaje mi się, ze nikt z nas nie jest jasnowidzem, a ze po tym jak to opisales wygląda to na problem z klientem a nie serwerem więc wrzuc zawartość syserr.txt, znajduje sie on w głównym katalogu klienta.

Opublikowano

To nic nie da logi z syserr.txt

Topick@

Wymień rootki ( Najlepiej z innego priva )

Wymień uiscript ( Najlepiej z innego priva )

Powinno działać.

Pozdrawiam Sheila^^

Ps. : Zbieram lajki<3

Opublikowano

To nic nie da logi z syserr.txt

Topick@

Wymień rootki ( Najlepiej z innego priva )

Wymień uiscript ( Najlepiej z innego priva )

Powinno działać.

Pozdrawiam Sheila^^

Ps. : Zbieram lajki<3

*topic

To właśnie da mądralo chcący rozwiązac kazdy problem wklejaniem plikow podpieprzonych z innego klienta. W syserr będziemy mieli informację, co dało ciała i będziemy mogli to naprawić, a wklejanie rootów i uiscript z innego clienta jest głupotą, przez to właśnie moze wyskoczyc jeszcze wiecej problemow. A, i jeszcze jedno. Gdybys pododawal duzo nowych rzeczy, jakichs bajerow do klienta i nagle sypnąłby Ci błędem to od razu porzuciłbyś tę pracę i poleciał skopiować rootki i uiscript? No wlasnie =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...