Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FantastyMT2 [PL] [Hamachi]

Commer1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxx

Bedzie w sierpniu albo szybciej reaktywacja czyli nowe bronie zbroje i inne narazie modyfikujemy.Prosze o przeniesienie Do Kosza !

xxx

Opublikowano

Serwer chyba nie działa.

Zostaniesz połączony z serwerem..

wpisze złe pasy to mi wyskakuje że wpisałem złe.. WTf?

51598082385122362513.jpg

Opublikowano

Dlaczego do sieci nie moge wejsc ? Pisze Hasło odrzucono a wpisuje 123 Prosze o Pomoc !

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

@up

To po 1

Mało yang,22 lvl expie i leci jak na mega hardzie,team na hamachi nie odpisuje,co mają do pracy nad serwem?> Jak nie skończył to po co go włącza..

51598082385122362513.jpg

Opublikowano

Za malo yang dropi

TAK, DROP YANG ZOSTANIE ZWIĘKSZONY !

@up

To po 1

Mało yang,22 lvl expie i leci jak na mega hardzie,team na hamachi nie odpisuje,co mają do pracy nad serwem?> Jak nie skończył to po co go włącza..

1.

Drop yang zostanie zwiększony.

Team nie odpisuje ? Jak się czytać nie umie to się nie dziw. Mają dużo pracy nad serwerem. Włącza go, ponieważ patrzy czy został naprawiony dany bug.

Wyjaśniłem ?!

Opublikowano

Spokojnie wszystko jeszcze zmodyfikujemy ;] Bedzie dobrze czemu macie błedy ponieważ dzieci graja i upieraję się na 3 rekę a max lvl bedzie 99 wiec spokonie . I dzieci i ma mam wystarczającu duzo lat . Jeszcze to zmodyfikuje wiec spokojnie prezka bedzie leszpsza to tylko na rozpoczecie serwera

xxx

Opublikowano

To juz jest smieszne co ludzie tworzacy hamaka robia.

2 dni server postoi i juz chcecie na dedyka? Ktorego i tak nie bedzie !?

Myslicie ze macie pro server?, bo paru osoba sie podoba i dacie go na dedyka? Ehh to jest zalosne, bo i tak nie pojdzie na dedyka i tak...

Opublikowano

Jutro o godzinie 10:00 Wychodzi Nowy Server NovationMT2.

Pytania na pw hamachi [GA]Schmit

Tutaj macie hamachi:

NovationMT2 Haslo:12345

NovationMT2-1 Haslo:12345

i sieci aż do 10

Zapraszam!!!

Opublikowano

To juz jest smieszne co ludzie tworzacy hamaka robia.

2 dni server postoi i juz chcecie na dedyka? Ktorego i tak nie bedzie !?

Myslicie ze macie pro server?, bo paru osoba sie podoba i dacie go na dedyka? Ehh to jest zalosne, bo i tak nie pojdzie na dedyka i tak...

Dobra gościu sam jesteś żałosny bede miał to gdzies ze nikt nie bedzie grał stawie beda grac to bedą nie bedą to nie jezu problem ? Ty go kupujesz czy ja ?

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...