Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dział LoL czyli generator w subforum "Wybieranie championow"

Missbułgaria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, od dośc niedawna drażni mnie pewna sprawa w dziale LoL chodzi o pewien generator link poniżej:

http://www.mpcforum.pl/topic/553416-generator-tematow-z-pytaniem-o-championa/

Więc pytanie po co to?

Obeznani na forum zastosują sie do wzoru z generatora jednak nowi użytkownicy mogą mieć z tym problem a potem dziwota że za brak generatora ich temat trafia do kosza.

Estetyka? Myślę że nie tutaj przykład takiego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/682609-champ-draven-6300-ip/

Da sie ładnie i składnie zapytać o championa bez używania zbędnego generatora?

Moderatorzy będą mieli mniej do roboty a nowi użytkownicy będą mieli łatwiej na forum..

Więc moja prośba : Da się coś zrobić z tymi generatorami?Bo nie widze ich większej egzystencji w dziale LoLa..

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jest regulamin lokalny, którego trzeba przestrzegać, więc...? To są obowiązki moderatora!

17. Każdy temat z pytaniem 'Który champion lepszy' musi posiadać właściwy wzór. Brak wzoru po godzinie = Kosz. Zazwyczaj moderator przypomina o wzorze postem.

18. Za każdy post bez wyjaśnienia (Przykład: 'Kennen lepszy') autor posta otrzyma Warn'a.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Na nie.

Generator został po coś dodany i tego się trzymajmy. Ma to na celu utrzymanie porządku, nie raz widziałem tematy bez ładu i składu, którym wzór bardzo pomógł. Również dzięki temu jest zachowana estetyka i czytelność. A jeśli nowy user nie wie o wzorze to od tego są moderatorzy, którzy zawsze dają czas na poprawę tematu z właściwym wzorem.

Opublikowano

Po coś ten generator został dodany, więc o co chodzi?

Jest regulamin, który to jasno tłumaczy.

Nie

Opublikowano

Na nie.

Generator został po coś dodany i tego się trzymajmy. Ma to na celu utrzymanie porządku, nie raz widziałem tematy bez ładu i składu, którym wzór bardzo pomógł. Również dzięki temu jest zachowana estetyka i czytelność. A jeśli nowy user nie wie o wzorze to od tego są moderatorzy, którzy zawsze dają czas na poprawę tematu z właściwym wzorem.

Właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałem dzięki :)

Jednak dla mnie ten wzór plusami pokrywa minusy..

Do zamkniecia

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...