Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nowy nemexis

Pba

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Na jakiej zasadzie na końcu ktoś się staje tym wrogiem?

Bo kurde zawsze jest to pierwszy a jak ja jestem pierwszy to drugi zostaje o.O

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

To jest raczej losowe, ja grałem 1 grę i się zdziwiłem, że akurat ja. Później następne gry już ktoś inny był, więc to raczej nie od miejsca zależy...

Opublikowano

Grałem w to kilkanaście razy. Bardzo możliwe, że losowo, ale bardzo często są nimi osoby z top 3 w tym ftku. Jest też inny spośob - jeśli ktoś zginie przed tym dużym robotem (przed filmikiem) i się nie zespawnuje tokenem to już nie będzie tym dużym robotem.

Opublikowano

Zabili mnie przed tym dużym robotem.A potem zrespiłem się na dużego potwora.

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

a powiedzcie mi jak jest z poziomem gry , czy łątwo jest na extreme czy trudno , czy długo się gra i ile expa sie zgarnia < w porównaniu z NEMEXIS HQ> bo ja nie gralem jeszcze i chce wiedziec:)

bez youtuba

Opublikowano

Tyle dostałem za nie wiem czy fajne staty bo jeszcze nie ogarniam tego ;) w tym używałem exp passów 100% i nie grałem specem tylko p90tr + ump45

http://imageshack.us/photo/my-images/26/combatarms00sf.jpg/

2096247301.png

Opublikowano

Czas jest porównywalny z NHQ. Najlepszy robot to ten z Aresem (lub robot-lecznik z Atheną dla MVP), najgorszy z tą długą bronią. Mój największy exp i gp na 28 gier: 1280exp + 670gp z passami za 80k pkt. Co do poziomu EXTREME - ta mapa jest banalna (aż do "ostatniego bossa", bo tu zależy od tego kogoś kto go dostanie - trzeba zużyć od 0 do nawet 3 tokenów). A, jeśli ktoś ma speca i miniguna, to niech nie bierze robota -> łatwiej później uciekać, więcej punktów nabić.

Opublikowano

Tylko że tutaj ogromnym plusem jest to że nie trzeba mieć speca żeby to grać ...

Próbowałem grać ze specem i bez i uważam że tutaj starczy jedno SMG + trochu speeda ^_^

2096247301.png

Opublikowano

Tak, masz racje, ja biegam z M416 camo i jedną podstawówką i 4 granatami z 3% speeda i to w zupełności wystarcza. Nie powiedziałem, że trzeba go mieć, ale jak ktoś ma to warto go jednak używać (w sumie to ta mapa jest dla tych co nie mają GP
:D
)
Bywalec
Opublikowano

Można zamknąć? Spam sie robi

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...