Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Patcher na serwer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Mam pewien problem z patcherem by Torenzo i chciałbym prosić was o pomoc.

Więc dokładnie chodzi mi o to jak mam go zrobić? Robię wszystko według tutka i nadal nic. Może powiem po kolei.

TuT:

- Pobieramy paczke - Zrobione - pobrana

- Rozpakowujemy ją - Zrobione - wypakowana

- Tworzymy gdzieś folder ( np. na pulpicie o nazwie np. Patch ) - Zrobione - folder utworzony

- Kopiujemy tam pliki, które będą pobierane patcherem ( mogą być foldery ) - Zrobione - skopiowałem pliki z folderu pack do folderu patch (locale_pl.eix/epk, root.exi/epk, etc.eix/epk, uiscrpyt.eix/epk)

- Kopiujemy ścieżkę do folderu w którym mamy te pliki do pobrania - Zriobione - ścieżka skopiowana

- Odpalamy Kreator listy plików.exe - Zrobione - kreator uruchomiony

- Wklejamy to co skopiowaliśmy w odpowiednie miejsce - Zrobione - wklejone

- Klikamy Stwórz listę potem Spakuj - Zrobione - kliknięte "Stwórz listę", a następnie "Spakuj"

zostały utworzone następujące pliki

beztytuubfw.png

- All pliki z folderu wystarczy wrzucić na jakiś hosting ( np. www.cba.pl ) - Problem - konto zrobione, zalogowanie się do ftp udane lecz mam problem z tym, że nie wiem gdzie je wrzucić, chodzi tu o wrzucenie całego folderu "Patch" ze spakowanymi plikami?

- Konfigurujemy plik patch.ini - Zriobione - do tego użyłem kreatora zawartego w paczce, którego skonfigurówałem w następujący sposób

beztytuunvu.png

- Gotowe! - Problem - pojawia się następujący błąd

beztytuuiul.png

Nie wiem co mam zrobić jeśli chodzi o konfiguracje to chyba Okej, no nie?

Wiadomo pomocy nie zostawiam bez nagrdy, każdą pomoc lajkuje.

Ps. Tak wygląda na szybko ss z TC

beztytuuxco.png

Plik list.txt został zapakowany przez konfiguarotr, a ja go potem rozpakowałem no chyba, że musi być spakowany, ale to i tak nic nie daje.

Opublikowano

Bardzo dziwne bo testowalem go i ladnie chodzi sproboj zrobic jeszcze raz a to gdzie wrzucisz nie ma znaczenia wystarczy zebys dobry link podal

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...