Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer mi "pika""pipa"....

SheeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak:

Ściągnołem gunz europe i gdy gram tzn. strzelam albo używam miecza to komputer zaczyna mi "pikać" jest to taki dżwięk ja czasem naciśnie się wiele przycisków naraz.... A i mam jeszcze jeden problem gdy przez dłuższy czas trzymam strzałke w jedną stronę to postać sam idzie w tamtą stronę i nic nie mogę zrobic...

HELP

Wielu z moich przyjaciół stało się moimi wrogami, wielu nieprzyjaciół zaprzyjaźniło się ze mną, ale obojętni pozostali mi wierni.

Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.

Walcząc możesz wygrać , nie walcząc juz przegrałeś

84564230168514981164.png

Opublikowano

Za każdym razem jak strzelasz w grze, to komp ci "pika"?

To może oznaczać, że jakieś podzespoły w kompie się przegrzewają, chociaż dziwne, że masz tak tylko przy strzelaniu.

Profilaktycznie oczyść komputer od wewnątrz z kurzu.

W innych grach masz tak samo?

Co do drugiego to radzę ściągnąć i zainstalować najnowsze sterownki do twojej klawiatury.

Opublikowano

Te wszystkie "objawy" występuja podczas tej jednej gry :<

Wielu z moich przyjaciół stało się moimi wrogami, wielu nieprzyjaciół zaprzyjaźniło się ze mną, ale obojętni pozostali mi wierni.

Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.

Walcząc możesz wygrać , nie walcząc juz przegrałeś

84564230168514981164.png

Opublikowano

Hmm, może właśnie podczas gry w Gunz jakiś podzespół w kompie się przegrzewa, bo "pipanie" może być właśnie tego objawem.

Zrób profilaktycznie te czynności, które ci wyżej napisałem, wyłącz jakieś "wodotryski" graficzne itp. i zobacz.

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...