Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jaka klasa?

a.silva97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem się zapytać jaka klasa jest najlepsza waszym zdaniem? Ale proszę was doradzcie mi kim grac z 2 wybranych przezemnie klas :MEDYK albo MECHANIK. Kto jest lepszy i dlaczego.

Opublikowano

hem to zależy na jaki serwer jeśli np oman to najlepszy jest mechanik ma rpg miny do wysadzania pojazdów granatnik programowalny i oczywiscie spawarke do naprawiania moim zdaniem najlepiej sie expi mechanikiem ja tak srednio na runde zdobywam około 5000 expa :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Tu musisz zdecydowac :) Mechanik to offensywna postać a jesli lubisz grac druzynowo i pomagać kolegom to wez medyka :) Nastepnie wybierz czy grasz na mapach z pojazdami czy bez :) Ale wedlug mnie MECHANIK!!!

Jak widac na sygnaturce również gram Mechanikiem

E9mwj60.png

Opublikowano

Powiem ci tak:

-Grałem obydwiema postaciami, ale mechanikiem gra się bardziej swobodnie ponieważ mechanik może zarobić więcej pkt. dzięki rozwalaniu pojazdów i rozwalaniu normalną bronią. nieraz nie trafi się z rpg ale warto kupić boosta za 700cr. tani i Bardzo przydatni :) i tutaj jest dylemat :) Mechanik MP5+celownik holograficzny vs. MG36+celownik holograficzny (mam mg36+cel.hol) tutaj trudny wybór ale moim zdaniem MG36 lepszy i teraz kolejny dylemat...

MAPY!! mechanik na mapach z pojazdami zawsze będzie lepszy od medyka, ale medyk na mapach bez pojazdów zawsze będzie lepszy od mechanika :) (przynajmniej u mnie)

osobiście polecam ci grać medykiem ponieważ jest bardziej wszechstronny i bardziej przydaje się w drużynie.

moje rekordy Mechanikiem i medykiem to:

Mechanik :8,173pkt.

Medyk 11,958 pkt. jak widać różnica jest :) dlatego polecam ci MEDYKA :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...