Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak odblokować bronie ?

paker331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 10lv a chciał bym kupić np. m249 saw który jest od 20lv i wiem że można jakoś kupić ale nie wiem jak ? Bron z odblokowaniem kosztuje 5k Play4Free Funds a odblokowana tylko 1249 powie ktoś jak odblokować broń bez płacenia ?

Opublikowano

ha ha ale lool muszisz lvl wbic nie da sie inaczej przynajmniej o tym nie słyszałem :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc są 3 możliwości albo wygrasz daną broń którą chcesz za free poprzez wybór kart(the daily draw) bądź kupisz za realne pieniądze albo wbijesz prawidłowy lvl innej opcji nie ma.

Opublikowano

Zgadzam się z kolegą UP :D

-Wbicie poziomu

-Kupno za prawdziwe pieniądze czyli Battlefunds (Play4Free Funds)

-wylosowanie z karty The daily draw która resetuje się codziennie o ósmej rano :) (8:00).

Opublikowano

no racja zapomniałem o tym np dzisaj wygrałem na zawsze uzi pm ale za bardzo mi sie nie przyda :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Zgadzam się z kolegą UP :D

-Wbicie poziomu

-Kupno za prawdziwe pieniądze czyli Battlefunds (Play4Free Funds)

-wylosowanie z karty The daily draw która resetuje się codziennie o ósmej rano :) (8:00).

A czy nie przypadkiem o 6:00 karty się resetują? Zmienili chyba to ostatnio, tak mi się wydaje. Popraw jeśli się mylę ;)

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

niestety nie masz racji :P

dzisija sprawdzałem nawet o 7:00 i pisało że za godzinę mogę dopiero wylosować :)

a w bfh reset jest o 10:00 :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...