Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak podpiąc domene na ugu.pl?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz kupioną domenę [lub masz w ogóle]? Jak tak to gdzie?

Ustaw DNS'y które zapewne są podane w F.A.Q ugu.pl, tam w panelu możesz podpiąć, potem przy robieniu strony wybierasz domenę :)

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Nie masz, na Ugu nie można mieć domen, to znaczy - możesz podpiąć pod hosting, ale aby mieć domenę musisz ją najpierw kupić, np. na az.pl.

Nie wystarczy wpisanie w panelu użytkownika adresu domeny aby mieć taką :)

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Możesz poszukać, chyba na az.pl lub 1and1.pl są darmowe domeny, ale potem kosztują dużo [np. jak chcesz przedłużyć].

Opublikowano

Pisz jakoś zrozumialej, wywnisokowałem z tego tyle, że jak nie chcesz płacić - nie musisz. Ale radzę najpierw przeczytać regulamin promocji, bo możesz się przejechać na nim.

Opublikowano

@up, doublepost.

Tak, na dot.tk da się podpiąć domenę.

Opublikowano

Musisz podpiąć DNS'y, a nie przekierowanie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...