Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać do pvp ?

ArekMarek01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam postac body 54 lvl mam stopa na skille biologa itd.

Ale gdy po dropie już trochę na pustyni moją główną postacią to wiadomo po jakimś czasie się nudzi to ciągłe bicie metków dlatego pomyślałem, że sobie zrobię jakąś postać do pvp podexpie ją do 40 lvl około (potem może większy wbije) i będę stał w m1 i naparzał ;)

I oto pytanie jaką mam wybrać postać ?

Myślałem nad :Mentalem, BM, Archerem, Healerem, (smok na początku chyba nie bardzo),dagger (wp po 70 dobry do pvp a bodego już mam)

Pomóżcie :)

Opublikowano

Daggerem trzeba dużo wydać kasy, żeby się łatwo expiło, bo trzeba zawsze kupować miecze do expa i sztylety do pvp, więc nie radzę.

Więc najlepiej jak byś zaczął grać BM'em, bo mental też jest słaby po 60 lvl'u, tylko na BO jest dobry, a tak potem ciężko.

Podsumowując: BM

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Daggerem ciężko w pvp bez dobrych skilli.

Healer dobry bo ma swój styl 'ala uciekanie i leczenie, więc możesz wybrać jego lub BM'a bo wysokie dmg skilii i ma ochronkę. : >

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Jak dla mnie moją najlepszą postacią do pvp jest Ninja Archer. Cięzko się nią expi no, ale do 40lvl nie będzie tak źle. Na twoim miejscu bym dobił do 42 lvl. Archer dla tego że ma dobre skille już na 34 lvl z dobry jelonkiem um+10 i kd + 2/3 daje sobie rade :)

Początkujący Graffik || Motocykl to moja pasja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...