Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 3150 IP

majki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2.png

Posiadam: 3150 IP

Zależy mi na: DMG, wytrzymałość dobry 1vs1

Preferuję: Xin Zhao, Shaco, Udyr, trynda, evelynn

Jestem gotów na inne propozycje

Opublikowano

Polecam Xina po buffie czy tam reworku miażdży

Ulti dobre w tf (zalezy od tego jak je uzyjemy)

Lifesteal pozwalający na długie stanie na linii

dobry jungler

dobry dash

Dobre CC (Knockup)

Robienie pod offtanka ma sens

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

"Zależy mi na: DMG, wytrzymałość dobry 1vs1"

To idealnie pasuje do olafa:

Wytrzymały? tak

DMG? tak

Mało Kto ma z nim szanse 1v1.

To samo udyr wytrzymały, dmg, 1v1 bardzo ciężko z nim wygrać.

Xin shaco trynda eve, niby wszystko ok ale brakuje im survi.

Opublikowano

Olafa i Katarine posiadam z tych za 3150 IP, więc raczej będzie coś z tych 4, które podałem. Tylko, że kiedyś gdy udyr był w rotacji (dopiero zaczynalem przygode z LoL'em ) to jakoś średnio go ogarniałem. No, ale teraz może się coś zmieniło :P. Lub może dozbierać 6,3k i kupić talona lub jeszcze kogos innego ?

Opublikowano

Pod ap to polecam Ci katarine, może harrasować przeciwnika swoimi nożykami, później doskoczyć zmniejszając przy tym otrzymywane obrażenia i rozpocząć penta kill'a ;p Jedyny chyba jej minus jest taki że ulti bardzo łatwo skontrować.

Lecz pod ad, to xin.

Dlaczego nie Jax?. Jax jest przereklamowany, jeśli jesteś lamerem i nie potrafisz grać inną postacią to weź jaxa.

efbiaj2.jpg
Opublikowano

Trynda jak zwykle OP jest na maksa.

Ale jako tako to polecam xin zhao.

Dobry w jungli, dobre DMG, dash, podrzucenie itd.

Opublikowano

Polecam kupić trynde.

Jak na początkującego jest łatwy do ogarnięcia, ma heala, slowa, częste kryty, dobry dmg, dobry escape system, nieśmiertelność na parę sekund.

Opublikowano

Ja polecam udyra,bardzo wytrzymały i ma 4 umki na 4 lvlu.

Gram w: League of legends,tf2,duel of champions

Opublikowano

@EfBiAj

Czytaj ze zrozumieniem... w poprzednim poście napisałem, że katarinę już posiadam.

@TOPIC

Zastanawiam się między xinem i udyrem, prosiłbym o podanie + i - tych postaci.

Opublikowano

Jeśli chciałbyś kogoś pod AP , polecam Le Blanc , może i długo nie ustoi na lini , ale co do 1 vs 1 to jest Pr0 !Polecam . Sam ją kupiłem nie dawno i nie pożałuję . Combo 3 Skill 1 Skill Ulti 2 śpi ; D lub 2 skill ,1 ,ulti śpi :D Jak do AD polecam Xina , złożysz mu Czarny tasak , infinity , krwiopijec <- to bd już maszyna do zabijania . Wystarczy mu sam Czarny tasak , berserki i cloak of agility , do dobrego killowania :)

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Zależy gdzie chcesz grać , ale chodzi o dmg i survi , to jak najbardziej olaf .

Ma dużo HP , jest jednym z lepszych solo topów , True DMG z E , Slow , i 2 passywki , które zwiększają jego szanse wygrania 1vs1 , przez co mało kto może go zabić .

I to jego ulti , jest taka sytuacja , pushujesz solo topa i nagle wyskakuje warwick na ciebie z ulti , a ty klikasz R , odwracasz się on cie biję , ty im masz mniej hp , to "jesteś lepszy" i zaczynasz go tłuc co powoduje jego śmierć.

Opublikowano

Zależy gdzie chcesz grać , ale chodzi o dmg i survi , to jak najbardziej olaf .

Ma dużo HP , jest jednym z lepszych solo topów , True DMG z E , Slow , i 2 passywki , które zwiększają jego szanse wygrania 1vs1 , przez co mało kto może go zabić .

I to jego ulti , jest taka sytuacja , pushujesz solo topa i nagle wyskakuje warwick na ciebie z ulti , a ty klikasz R , odwracasz się on cie biję , ty im masz mniej hp , to "jesteś lepszy" i zaczynasz go tłuc co powoduje jego śmierć.

late czy early ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...