Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Mod utrudniający grę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiegoś moda, który nie co utrudni rozgrywkę, doda jakieś nowe potwory (potwory, nie zwierzęta), może jakieś nowe bronie, czy wprowadzi inne survivalowe poprawki. Dobrze by było, jak by mod był kompatybilny z Mo'Creatures

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Dodaj More Herobrine (12 nowych Herobrine) i Zapomniałem nazwy :( ale była kasa i narzędzia sie kupywało i np. kamień można niszczyc tylko kilofem drzewo siekiera a ręką można liście kwiatki i liany

trol.png
Opublikowano

Pio,

Ten mod nazywa się Poverty Craft

Tak , przed chwilą chciałem zrobić edit i napisac ;)

trol.png
Opublikowano

Ten Poverty Mod wydaje sie bardzo fajny, ale koleś na jakimś filmiku mówił, że jest on niekompatybilny z innymi modami, i moze kickać. Próbował ktoś go używać razem z Mo Creature? Herobrine miałem, ale raczej nie o takie mody mi chodziło. Ten z Creeperami też fajny. Tak więc dawajcie jeszcze jakieś :)

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Jak chcesz naprawdę porządny survival to zainstaluj moda SlenderMan

Minecraft staje się coraz lepszy i mam gdzieś czy komuś się to podoba czy nie!

Opublikowano

Jak chcesz naprawdę porządny survival to zainstaluj moda SlenderMan

Dasz może linka? Bo googluje i same skiny wychodzą

2d82fcx.jpg
Opublikowano
http://www.minecraftforum.net/topic/1342652-125smp-slenderman-v17-slender-notes/page__hl__

Minecraft staje się coraz lepszy i mam gdzieś czy komuś się to podoba czy nie!

Opublikowano

mo' sworlds na więcej mieczy

balcon's weapon mod daje pistolety, młoty, włócznie

Evilcraft potrafi wystraszyć (raz z góry spadł camo creeper, czyli pół przeźroczysty, na mnie, i pierdykł mi w chate

mo' zombies tego nie trzeba tłumaczyć

zombie armagedon daje ci postapokaliptyczną ziemię ( trawy nie ma, ruiny miast, itp.)

jak coś to gugluj :D

Opublikowano

Polecam TerraFirmaCraft. Mod całkowicie przekształca rozgrywkę dzięki nowy nowym rozwiązaniom jak temperatury sztabek czy też tąpnięcia.

W razie problemów z instalacja pisz na PM.

Różnorodność przedmiotów.

TyXdI.png

Opublikowano

Dobra, zainstalowałem sobie te dwa modki od apko223 + Mo'Creatures i na Hardcore nawet daje rade :)

2d82fcx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...