Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Średniowieczne RPG [RPG/SURVIVAL] [Dedyk] [NoWL] [PvP] [NoPremium] [23 slotow]

ZielonyJoint

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP: f1.owncraft.pl:25072 lub 188.165.218.194:25072

Witam Wszystkich zapraszam was na nowo otwarty serwer minecraft, będzie na nim odgrywany klimat średniowiecza. Myślę że wszyscy będą się dobrze bawić. A więc to co znajdziecie na serwerze:

1.Zamek - możecie przeczekać w nim noc aby nie zabiły was potwory,kupić tam najpotrzebniejsze rzeczy,handlować z graczami oraz wynająć pokój

Wszystko to kosztuje, a jak zarobić? To proste w nocy zamiast siedzieć i handlować, z porządnym ekwipunkiem możesz zapolować na potwory z nich wypadną ci pieniądze oraz itemki które możesz sprzedać w zamku.

2.Miłą atmosferę od graczy i od administracji

3.Gracze dzielą się na lepsze i słabsze grupy takie jak:

Plebs - początkowy gracz mieszkający po za miastem, powinien zbierać pieniądze czyli zbierać zborze i sprzedawać je u młynarza

Wojownik - zwykły gracz grający już pewien czas na serwerze,mieszka w mieście lub po za nim pracuje jak chce i jest przyjmowany do wielu prac

Szlachta - bogacz mieszkający w mieście znany przez wielu ludzi

Król - Jest najważniejszą osobą ze wszystkich, króla wybiera szlachta i magnaci co tydzień w każdą niedzielę

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

NIEDŁUGO POJAWI SIĘ WIĘCEJ RZECZY CZY TEŻ BUDOWLI ALE MUSZĄ GRAĆ NA SERWERZE LUDZIE JEŻELI NIE BĘDZIECIE CZEGOŚ WIEDZIEĆ LUB MACIE JAKIEŚ PYTANIE PISZCIE NA NASZĄ STRONĘ INTERNETOWĄ LUB NA SKYPE DO ZAŁOŻYCIELA SERWERA: diklipos1996 POZDRAWIAMY CAŁA ADMINISTRACJA :)

JEŻELI KTOŚ OGARNIA BARDZO DOBRZE PERMISSION'S-EX PROSZĘ O KONTAKT, GDYŻ WCZEŚNIEJ MI DZIAŁAŁO LECZ COŚ CHYBA ZEPSUŁEM LUB JAKIŚ PLUGIN KOMPLIKUJE Z NIM ALBO NIE WGRAŁEM JAKIEGOŚ PLUGIN'U KTÓRY JEST POTRZEBNY ABY DZIAŁAŁO DOBRZE (pex). KTO POMOŻE WYNAGRODZĘ GO NA SERWERZE !!! BEZ TEGO NIE BĘDZIE ŻADNEJ RANGI!!! JEST TAKI PROBLEM, GDY JUŻ WRZUCĘ NA SERWER (pex) I SKONFIGURUJE GO PRZY WEJSCIU NA SERWER WYRZUCA MNIE Z NIEGO I INFORMUJE ŻE JESTEM JUŻ NA SERWERZE :( PLIS HELP!!!

POMÓŻCIE Z PERMISSION'S EX

post-690307-0-60084200-1343212844_thumb.png

post-690307-0-84254300-1343212853_thumb.png

post-690307-0-75337400-1343212862_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...