Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Crash Tabeli W Mysql. Jak To Naprawic ?

Gość PanZagłady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ ROZWIAZANIE jesli jest CRASH MYSQL made by Toshio.

1. Wchodzisz w baze z scrashowanym plikiem tabeli. zaznaczas i EXPORT WIZARD (w navicat). Wtedy zapisales bezpiecznie swoje dane .

2. Wychodzisz z serwera i wejdz w inny dysk ktory ma dzialajaca tą tabele ktora ci sie scrashowala. Wejdz w navicat i wez wyexportuj pod inna nazwa ten plik . Pod inna by sie nie podmienily oba .

3. Teraz wracasz na stary dysk ten z scrashowanym plikiem.

4. Wchodzisz w navicat i import wizard pliku dzialajacej tabeli.

5. POdmieniasz .

6. Wejdz jesli sie otwarl i ma dane z nowego to jest dobry . Potem improtuj tabele z crashem podczas wyboru wybierz COPY ! . Wtedy wyciagnie dane z scrashowanej i podmieni na aktualne smile.gif ktore chciales odzyskac.

Pozdrwiam mysle ze pomoglem .

Opublikowano

DISEQ po 1 poczytaj co on radzil po 2 potem mow ze nie moje idioto. Moga mi wlepic warna ,ale takich lamusow i idiotow jak ty bede tepic . Nie umiesz nawet czytac DISEQ . SRAM NA CIEBIE MIERNOTO SPOLECZNA. ;/ .

ON WOGOLE RADZIL WYCIAGNAC NOWY PLIK I PODMIENIC ;] tylko ,ze bys stracil dane z item wtedy. No tabela dzialac by dzialala ale dane utracone idioto. Wiec poczytaj najpierw od A do Z a potem mow ,ze to nie MOJE.

Opublikowano

Siemka, mam niezły problem <_< , scrashowala mi sie tabela gmlist mógłby koś ja zexportowac np w formacie .txt i wrzucic na jakiś hosting plików np. OdSiebie.pl ? Z góry dzięki jeśli chcecie moge dac 5 :D jak by co gg 4975425

lapsik.jpg

Nick na serw: Genesis

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak ajk wezme Export wizard to sie pojawia jakas tabelka i pisze na poczatku w jakim formacie zapisac , potem gdzie zapisac jak daje lokalizacje na pulicie i bire next to wyskakuje tabela ze nie moge go zapisac bo jesr zcrashowany -.-

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...