Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Putanie]Ile wyciągne fps w csie?

KamaN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie, ile maksymalnie dam rade wyciągnąc fps przy takim sprzęcie.

Intel Core i3-2120 3,3ghz

ATI RADEON HD6870

4GB RAM

Opublikowano

Aż się dziwię,że moderator nie napisał,że najlepiej ustawić fps_max 101,bo najlepsza ilość klatek to 60-110.Ludzkie oko i tak jest w stanie odebrać tylko 30 klatek/s.1000 fps nic nie daje,a podobno obniża minimalnie prędkość poruszania się-,-

//Zakaz handlu.

Opublikowano

Aż się dziwię,że moderator nie napisał,że najlepiej ustawić fps_max 101,bo najlepsza ilość klatek to 60-110.Ludzkie oko i tak jest w stanie odebrać tylko 30 klatek/s.1000 fps nic nie daje,a podobno obniża minimalnie prędkość poruszania się-,-

Na deathrunie? fps_max 101, to nie skaczesz sobie, jeżeli serwer preferuje 1k.

Dlatego na serwerach dr, jest wgrywany plugin, wpisujesz na say'u: "fps" i masz ustawione komendy do skakania.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

FPS są ci potrzebne tylko na DR do rozpędzania, w innych rozgrywkach 100 fps wystarczy. Po za tym głupie pytanie, wpisz sobie w konsoli fps_max 999, developer 1, fps_modem 999, net_graph 3. Zobacz ile Ci wyciąga jak chcesz więcej to jest wiele sposobów na więcej fps.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

slaby procek ja mam i7 ;D ale wyciagniesz duzoo fps :] ja mam 1000 bez spadku prawie xDD

1325845644-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...