Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dodatek Equivalent Exchange 2

Gość Weeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , Mam pytanie ponieważ gram na mod packu Wichu1993 i się męczę aby wgrać dodatki do niego 2 mam już pobrane a chodzi mi tutaj o dodatek w który dodaje więcej receptur do kamienia filozoficznego tak jak z bety 1.8.1 oraz co dodaje więcej możliwości kamienia filozoficznego a dodatki nazywają się : pstone recipes oraz dodatek do forestry ale to już się nie będę rozpisywał bo jego się pewnie tak samo wgra jak tego do EE2 i tutaj mam problem bo nie wiem do jakiego folderu to wkleić ^^...

Opublikowano

Modyfikacje wgrywa się do pliku "Minecraft.jar" lub do folderu xxx/AppData/Roaming/.minecraft/mods. Zawsze jeszcze możesz wejść na stronę modyfikacji i oni tam piszą/pokazują co gdzie wgrać.

Negreas_eune_29_5_logo.png

Opublikowano

tylko że te dodatki są w .jar i to jest problem ponieważ nie da się ich zainstalować a jak wrzucę je do mods to crashuje mi Mc :/

Opublikowano

ale ten plik .jar czy mam go otworzyć wsadzić zrobić archiwum i go tam wsadzić ? bo cały czas mam crasha :/

Opublikowano

jak to pobrałem to mam pstone-recipes_49.0.0_for_1.2.5-client.jar

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...