Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Patch i opóźnienia ze strony Nexona

xCinek77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Due to internal network issues, scheduled weekly maintenance will need to be postponed.

Therefore, the weekly maintenance completion time will also be delayed.

Currently, the starting time for weekly maintenance has not been finalized, and the games will be playable until the weekly maintenance starts.

We will update the starting and approximate end time of each weekly maintenance when we have the necessary information.

So please standby for further update on this matter.

We sincerely apologize for the unexpected delay and thank you for your kind understanding.

Tu macie z google translate nie znam angielskiego za to niemiecki prawie perfekt .

Ze względu na wewnętrzne problemy z siecią, zaplanowany tygodniowy utrzymanie będzie musiał być odroczony.

Dlatego tygodniowy czas realizacji konserwacja również ulec opóźnieniu.

Obecnie czas rozruchu dla tygodnika konserwacji nie została sfinalizowana, a gry będą odtwarzane dopiero tydzień utrzymanie zaczyna.

Będziemy aktualizacji początkowej i przybliżony czas zakończenia każdej tygodniowej konserwacji, gdy mamy niezbędne informacje.

Więc proszę gotowości do dalszej aktualizacji w tej sprawie.

Serdecznie przepraszamy za nieoczekiwane opóźnienie i dziękujemy za wyrozumiałość rodzaju.

Źródło

http://en.warrock.nexoneu.com/News/Notice#/View/171/1/Notice-Weekly-Maintenance-Postponed/title/

Opublikowano

Czyli po prostu ze względu na problemy z siecią, tygodniowa łatka zostanie opóźniona. Nie wiedzą jeszcze, kiedy ją zrobią, proszą aby uzbroić się w cierpliwość oraz przepraszają za niedogodności.

Kurde, a już się cieszyłem ze trochę hackerolandia się zmniejszy :/

Opublikowano

hhahaah :D x_x_Sniper_x_x dobrze mówisz tylko mam dla nich wytłumaczenie nie to żebym ich bronił :D

Wiesz nie umią nabijać lvl i myślą a gps ściągne i bd pr0 moi koledzy bd mi zazdrościć jak im powiem jak szybko wbiłem lvl i kdr ..

Niestety 80 % Hakerów nie Daje Rady Nawet Na Hack-u

ich Kdr wynosi 0,32

Opublikowano

Mówicie prawda hacki denerwują.. ale kurde to jest forum głównie o tym więc może darujmy sobie takie rozmowy.

w sumie masz prawdę ale niektórzy mają na tym forum konto i też lecą na hack-u ... twój nick zalicza się ale niewiem czy to o ciebie dokładnie chodzi ..

Jeśli nie to soory

Opublikowano

PoProstuJarek.. hmm Takiego konta na warrocku nie ma. Jeśli chodzi o mój nick na warrock to go nie podam, bo to sensu nie ma.. Czy bym używał czy nie, i tak bym miał pojazd że hacker, dlatego są pewne środku bezpieczeństwa z mojej strony. Jeśli chodzi o hackowanie raczej na tym lvl, i na koncie w które włożyłem nawet dość trochę nie było sensu hackować. Owszem niektóre hacki testuje na lewym acc, ale nie w taki sposób że wbijam na room z opk. Nie wiem o którym koncie Ty mówisz, ale zakładam że o innym. tyle z mojej strony, i może skoczmy dyskusję o tym, a wnieśmy coś porządnego do tematu.

Tak z boku, myślę że szybko się wyrobią i po patchu oddadzą premium moje :@

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

No tak ale jakby wgl nie byloby hakerow to ludzie by sie wpieniali ci co slabo graja . Ratio 0.1-- bo przyleci taki skiller i dostanie 0/20 i wyjdze z mapy o juz wylaczy gre. Widzalem duzo osob taki pro typow wpiepsza sie do bazy na dm w bunny hopem o rozpiepsza w podskokach 3-4 naraz i wraca luzem spowrotem. Skaczac wali jeszcze heady . I w takiego ciezko trafic bo szybko wpada ty padasz a on wypada ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...