Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] M2BOB 1.4.3

wordes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z nowym M2Bob 1.4.3, włącza metka normalnie, laczy z serwem, logowanie, i wylacza metina i odpala z nowu i tak w kółko.

Nie wiem co jest tego przyczyną, może dlatego, że robiłem formata? Bo 1.4.2 przed formatem kompa działał ładnie. Sciagnalem juz net framework 3.5,

service pack 3 do xp'ka i nie idzie. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Mam to samo, ja mam za słąbego kompa ;d Jak odpala Ci się metek to miej go aktywnego tzw nacisnij na jego ikonke tak zeby cala moc szła na niego ;d może pomoże ;x

Opublikowano

Mam tylko metka odpalonego, nie nie blokowałem, bo jak blokuje to jeszcze gorzej bo wyskakuje Hack Error log cos takiego.

Nie mam pojęcia o co moze chodzić.

A jak odpale metina bez bota to normalnie chodzi, loguje sie na postać.

Tylko z bota wywala metka co chwile.

Opublikowano

patrykbukowski1 masz rację z tą podmianą tylko że w 1.4.2 są zablokowane opcje które są odblokowane w 1.4.3, z resztą nawet nie wiem po co takie gówno robią i co chwile aktualizacje jak nic nie zmienione tylko opcje odblokowane.

Opublikowano

no dobra kamer, bedzie aktualizacja i co ? nie bedzie dzialac 1.4.2 czy bedzie dzialac 1.4.3 ?

Opublikowano

@up pomyśl

1.4.3 nie jest pod PL! u nas bedzie aktualizacja metina w ten czwartek
chyba logiczne że w czwartek będzie działać 1.4.3 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...