Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mikrofonem.

RimPimPim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam headset Razer Carcharias, z mikrofonem. Wszystkie Skajpy, Te-eSy, i mumble działają bez zarzutu ( słychać mnie ). Natomiast w Vindictusie, nie. Czy ktoś miał już taki problem? Albo wie, przynajmniej domyśla się jak można go rozwiązać?

Opublikowano

O ile mi wiadomo w opcjach Vindictusa jest zakładka audio, która dotyczy mikrofonu, więc może tam poszukaj.

Opublikowano

Nie. To nic nie pomaga. Owszem jest zakładka Audia i kilka opcji poświęconych mikrofonowi, lecz próbowałem wszystkiego, zmieniałem wszystkie opcje, testowałem nic nie dało. Pozatym gdyby to coś pomogło, moimi sterownikami dźwięku jest Realtek HD Audio.

Opublikowano

Nie. To nic nie pomaga. Owszem jest zakładka Audia i kilka opcji poświęconych mikrofonowi, lecz próbowałem wszystkiego, zmieniałem wszystkie opcje, testowałem nic nie dało. Pozatym gdyby to coś pomogło, moimi sterownikami dźwięku jest Realtek HD Audio.

Masz po prostu ...Audio bo ja mam 2 opcje mikrofonu:

Realtek HD Audio input i

Realtek HD Audio output

To może zmień na tą 2. opcje ( o ile masz te 2 wyżej wymienione ) i sprawdź czy ci działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...