Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]BloodyMt2 vs KamerMod

NoExpGo69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :) dzisiaj pod namową kumpla zassałem tego privka :))) wszystko cacy .... kłopoty się zaczeły dopiero gdy chcialem wgrać kamer moda .. wiecie bonus switcher i ogolnie łatwiejsza gra z nieodpychaniem z konia i wogóle :D ale po instalacji kamera i chęcią wlaczenia go wyskakuje log..

Czy wie ktoś może co jest tego przyczyną?? moze serwer zabezpieczony przed kamerem ..??

Z góry dzięki za pomoc :)

post-305679-0-55074000-1343168710_thumb.png

Opublikowano

Tak wszystko zrobiłem jak należy ... Dodałem Bloody do server info ... Wgrałem moda bezposrednio do clienta , i ciągle wyskakuje ten błąd ;/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na diabła Wam to odpychanie ... Lub speed attack itd. Zmiana średnich tutaj niedziała bo byłem zalogowany w grze na kamerze. Wrzuc go do PL'a i odpal w m2. Do m1 nie mozesz isc. Lepiej skombinujcie jak wlozyc KD +5 z metinow 100+ do broni ... Daja 80%

Na diabła Wam to odpychanie ... Lub speed attack itd. Zmiana średnich tutaj niedziała bo byłem zalogowany w grze na kamerze. Wrzuc go do PL'a i odpal w m2. Do m1 nie mozesz isc. Lepiej skombinujcie jak wlozyc KD +5 z metinow 100+ do broni ... Daja 80%

87204611569884691941.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...