Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwinność czy Leczenie?

Stablil

Zwinnośc vs Leczenie  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zwinno?c vs Leczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam dobić mojemu szamanowi (healer) 52 lvl mam już 2xM

-Przywołanie błyskawicy

-Rzut piorunem

I takie moje pytanie co będzie lepsze na 3 skill na tą postać. Zamierzam wbić 3xP na tym 52 lvl.Uzasadnijcie swoją odpowiedź proszę.Pokieruję się waszą sugestią jak bym miał wybierać bez pomocy to chyba zwinność co wy o tym sądzicie?

Opublikowano

Jeśli postacią będziesz grał i myślisz o pvp to mi bardziej by pasowało leczenie na P to już niezłą sumkę przywraca.

Jeśli widzę healera to przeważnie ma leczenie ( jeśli nie ma obydwóch skilli ) ;)

Opublikowano

No tak ale zwinność też bardzo dużo daje szybkości zaklęcia co mi się Baaaaaaaaaaaardzo przyda + szybkosć poruszania się vs Spore leczenie trudny wybór jak dla mnie

Opublikowano

Siemka :)

Majac spore doswiadczenie w grze healerem moge Ci w 100% polecic Leczenie.

Mialem podobna sytuacje, takze 52 lvl, jednak skille dalem rade dobic tylko do G i korzystalem z buildu: przywolanie, leczenie, rzut.

Jesli zdecydujesz sie juz na Leczenie, przekonasz sie sam, ze jest ono nieoceniona pomoca.

Probujac tlumaczyc, chcialbym powiedziec, ze z Leczeniem na G przy 12k hp, uzywajac tego skilla pvp wytrzymasz okolo 3 razy dluzej, co przewage daje niesamowita. Dochodzi do tego fakt, ze efekty typu Otrucie sa w chwili wlaczenia Leczenia zdejmowane.

Zwinnosc jest fajnym skillem (moim ulubionym u Healera), jednak jesli zalezy Ci na wygrywaniu pojedynkow z wieksza iloscia graczy, musisz odstawic Zwinke na dalszy plan i wbijac Leczenie.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Polecam LECZENIE gdyż na P ma bardzo dużą skuteczność , ZWINNOŚĆ na ogół się nie pzrydaje także raz jeszcze napisze LECZENIE :) .

Opublikowano

Jak wbijesz leczenie na P, to chyba da Ci około 8-10k hp.

W pvp z eq będziesz prawie niezniszczalny, bo jak kolesiowi pół hp zabierzesz, on Tobie prawie całe, to leczysz się i go dedasz :)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

leczenie, będzie ci się lepiej expiło, nie mówiąc już o pvp z surą WP (rozpro), niną (otrucie) itd... które healer może uleczyć. Zwinność brałem zawsze po leczeniu.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

ogólnie to 1 skill jaki robie na healerze to leczenie potem zwiekszenie atk i zwinnosc potem skille pvp.

Opublikowano

leczenie bo to podstawowy skill u healera i bez niego ciężko się expi i w pvp bez tego skilla nie masz szans

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Widać masz bardzo dobry ekwipunek jeżeli bez leczenia dobiłeś prawie 52lv. Gratulację :)

Polecam gorąco Ci Leczenie gdyż jest to najlepszy praktycznie skill wspomagający twojego szamana w PvP no nieco mniej przydatny w PvM gdyż jeżeli moby biją mocno nie jesteś w stanie uleczyć się bardzo szybko. Zwinność jest również bardzo dobrym skliem lecz ty pewnie rozważasz również PvP i tu Leczenie na 100%. Jesteś w stanie uleczyć swoje całe HP i jeszcze gdyby w twoim eq znalazła się Regeneracja PŻ bosko :) Polecam Leczenie

Opublikowano

Zdecydowanie jako 3 skill polecam leczenie, jest to podstawa healera w pvp. Ciężka decyzja jeszcze przed Tobą, a skoro to PL to nie ma co ryzykować ;) Chodzi mi tutaj o 6 skill, mało osób idzie w zwinność, która nie tylko daje szybkość ruchu, ale także szybkość zaklęć, a różnica jednego skilla w pvp może decydować o całym przebiegu ;) Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...