Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat o informacjach o odejściu / przyjściu Modów / Global Modów

JohnTerryFan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi. Przeglądając różne działy lubię spojrzeć kto jest moderatorem. Czasem jest tak, że żegna on się z funkcją, a nikt nie wie czemu. Codziennie wchodzę na MPC i chciałbym wiedzieć kto odszedł / wrócił itd. Wiem, że służy do tego PW, ale czasem chamsko jest do kogoś pisać jak wyleciał np. za pyskówkę czy coś. Nie wiem jak Wy, ale np. podpięty dział w Newsach na forum by mi pasował. Może trochę głupi pomysł. Jak sądzicie?

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Nie... po co wszystkie brudy wyciągać na zewnątrz.

+1, to samo - na nie.

Btw, po co takie coś? Przecież Seldek czy inny admin pisze, że ktoś wrócił, przyszedł, odszedł.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

No np. ostatnio zniknęło 2 modów z CS'a, jeden chyba wrócił. Ja na przykład chciałbym wiedzieć czemu odszedł / wyrzucono go. Wiem, że mogę robić PW, ale po co mu spammować skrzynkę skoro może ktoś podawać info na bierząco.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Taki temat nie ma sensu bytu. Nie każdy chce się dzielić informacjami czemu odchodzi albo za co został pozbawiony rangi. Nikomu więcej to nie jest potrzebne tylko Administracji i Moderacji, aby wiedzieć kto aktualnie pracuje bądź ma zanik aktywności lub urlop. Jeśli dochodzi do sytuacji, że czuje potrzebę aby odejść to takie informacje zostają tylko na górze :).

Co do przyjść i odejść Global Moderatorów bądź Adminów to zapraszam do tego działu:

http://www.mpcforum.pl/forum/22-newsy-z-zycia-forum/

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...