Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Info o banowaniu na PL'u :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Jakiś czas temu (około 3 tygodnie temu ) uzywalem expbota na swoim glownym charze uzywalem go kilka dni ale jakieś 3 tygodnie temu calkowicie przestalem korzystac z jakich kolwiek cheatow ;)

Dodam że gdy używałem exp bota zawsze siedziałem przy komputerze tylko pisalem z ludzmi na GG itp ;) więc napewno nikt mnie nie przyłapał ani nie zrobił filmikow itp bo zawsze im odpisywałem.

I mam teraz kilka pytań , ciągle chodzą mi po głowie :D

- Otóż gdy do tej pory nie dostałem bana to mam szanse że jeszcze dostane ?

- Jeśli nikt mnie nie przyłapał i nie wysłał nic do suportu , to gm może np. za kilka tygodni/dni zobaczyć moje logi konta i np. zobaczyć czy kilka tygodni temu używałem jakiś czitów ?? Czy jest to możliwe ?

Czasem info bot pisze na serwerze coś tam o jakimś przedawnieniu dowodów po 2 tygodniach.Ja jestem pewien że mnie nikt nie przyłapał itp itd. Zawsze byłem na kompie gdy włączałem exp bota.Nigdy w nocy nie włączałem , ponadto expiłem w mało znanych jak i zaludnionym miejscach :D

proszę o pomoc , ciągle mi chodzi to po głowie , nie boje sie że ktoś mnie zgłosił tylko że jak kiedyś przejrzą moje logi konta to zbanują ;)

Polecą +++

mada faka zielak umyj se

Opublikowano

O byś sie zdziwił , na Solarze pracują ;) ciągle widzę że są dostępni chodzą po m1 codziennie.Czujni na tym serwerze są wyjątkowo :D

mada faka zielak umyj se

Opublikowano

Też się wypowiem

Na S1 (Monastyrze) często widać całymi dniami GMów i za exp bota bana nie dostaniesz prawie napewno (prawie bo może ktoś podkablować jak sie nie zorientujesz ze napisal) a a fishboty to.. lepiej nie afczyć bo co ok. 1-2h widać gma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...