Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] pomocy !

munio123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czemu ale jak proboje injectroa wlaczyc: manual auto to i tak kurwa !!!< nie dziala...

zdjecia pokaza co mam zainstalowane moze mi czegos brakuje ?????

tu sa dwa zdjecia

post-524739-0-98640500-1343161497_thumb.png

post-524739-0-43007700-1343161499_thumb.png

Jebnij Lajkiem :3 nie krępuj sie  <3 
                              Ble ble ble   Zbieram (+sy) !

odbyt13603526958801.jpg

Opublikowano

A może spróbuj inny iniector.

Iniector jako admin.

Tryb zgodności z Windows xp sp2.

Cf-a przez patcher cf.

W jakiej kolejności to włączasz i jak.

Po prostu napisz co od początku do końca robisz

1361287359-U437164.png/ 2592933583.png

Opublikowano

to tak probowalem 4 injectorami to tak : injector przez admina i tez bez admina wlaczam ustawiam auto itd itd crossfire wlaczam normalnie, jak nie dziala to przez patchera ALE tez nie dziala. i caly czas mi pisze jak w 1 obrazku ze jak by nie byl wlaczony cross a mialem wlaczana gre wiec lol <

Jebnij Lajkiem :3 nie krępuj sie  <3 
                              Ble ble ble   Zbieram (+sy) !

odbyt13603526958801.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...