Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer

Jerem96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Polećcie mi na jakim serwerze Metin2 PL(Global) grać.

Tak, żeby sporo zarobić na małżach itd. ale eq też nie za drogie no i GM rzadko jest^^

No i miłą atmosferę^^

Opublikowano

Ja polecam serwer Solar , jest najnowszy , gra na nim najwiecej ludzi , mila atmosfera jesli sie znajdzie fajną gildie.

Malze warte 200-300k ale mozna zarobic na innych rzeczach typu ku aura np. 1kk warta.Perly najdrozsza po max 1.5kk niskie ceny normlanie :D

Ja polecam standardowy moj poradnik mini zarabiania czyli : kupujesz zelki+5 za max 45k i jesli masz 35 lvl ciągle chodzisz na pustynie i dropisz do 40 lvl ogony skorpiona i sieci pajęcze ja wydropilem 200 ogonow skorpiona i 178 sieci pajęczych.Kupiłem zelaki (mialem stalego dostawce z v2 :D) i robilem zelaki , zarobilem na tym okolo 50 kk;)) w tak banalny sposob naprawde można nieźle zarobic ;) Ale dobra bo odeszlem od tematu :x

zachęcam do grania na s.26 ;)

mada faka zielak umyj se

Opublikowano

Taaa.

Tylko na Solarze najwięcej haxów i dzieci wiec aż żal grać.

Małze chodzą po 100k bo kumpel tam gra.

Opublikowano

Taaa.

Tylko na Solarze najwięcej haxów i dzieci wiec aż żal grać.

Małze chodzą po 100k bo kumpel tam gra.

Tak na Solarze małże po 100k, ale tanie itemy.

A jak coś to Phobos, grałem kiedyś, to ja zarabiałem na żółciach niedźwiedzia 250k za sztukę. ;p

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...