Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RIB+9 46śr czy FMS+9 53śr

Niko Bellic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam dylemat. Są na moim serwie 2 takie bronie.

(FMS+9 53śr i RIB+9 46śr)

Rozważam zakup jednej z nich, jednak nie jestem pewien która będzie lepiej się nadawała do bicia metków (od 45-90).

Dodam, że broń przeznaczona jest dla bodego 54lv.

Jako, że aktualnie mam tylko FMS+9 śr 41, nie mam możliwości sprawdzenia DMG tych broni.

P.S. Jeżeli ktoś z Was, posiada możliwość stworzenia w Navi i sprawdzenia takich broni na bodym 54 z aurą P na Waszych własnych privach, to będę wdzięczny.

Dzięki za konstruktywne komentarze

Pozdro ;)

Opublikowano

jak rib ma sr 46 to bierz riba... roznica 7 sr nie jest widoczna..

exp z buta - fms

bicie metkow z konia/wierzchowca - rib

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Jak ogarniesz np. resp z metka 90 i nie będziesz musiał schodzić z konia/wierzchowca żeby wybić driady to bierz riba. a jak wybijasz też resp z metków, to bierz fmsa

Opublikowano

RIB na Mentala

A fms polecam na Body jeżeli chodzi o PVP

bo do expienia np na Bojowcu czy militarze to Rip lepszy a pvp fmf jak mówie.

Pozdrawiam

Kończ waść, wstydu oszczędź

Opublikowano

Body to FMS zawsze lepiej Ci się będzie klepało bossy, czy metki gdy musisz zejść z konia - Wir Miecza itd.

Opublikowano

Jeżeli będzieszz zarabiał mi biciu metków , to bierz riba , a jak to jest chwilowe , to fmsa , nie warto wydawać "wielkiej fortuny"

bez linków

Opublikowano

Napiszę tak jak wyżej , RIB z bojowca / militara / wierzchowca , FMS z buta :) . Moim zdaniem weź RIBA gdyż do metinów będzie zdecydowanie lepszy :) .

Opublikowano

Ja bym brał riba. Lepsza wartość ataku od fms'a, a te pare śr nie robi wielkiej różnicy. Do tego dzik wojenny czy jak mu tam co daje na potwory i jesteś pro ^^

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

oczywiscie, że dla bodego fms lepszy, ale tutaj jest wyjątek, bo metki się bije na koniu, a rbi ma lepsze hity. Więc w tym przpadku do bicia metków rib.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...