Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]xbox live gold

gadus987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Otóż w niedawno zostałem szczęśliwym posiadaczem Xbox 360 :D Ale mniejsza ... Chodzi o to że gdy podłączyłem internet i zrobiłem konto na Xbox Live wyskoczyło mi coś tam o live gold na 30 dni ... Anulowałem to bo myślałem że można do tego wrócić, a nie chciałem teraz tego marnować. Jak się teraz okazało wrócić się do tego nie da. Podobno to 30 dni jest na 3 konta założone z poziomu konsoli. Czy to prawda ? Czy konta mogą być w tym samym regionie co 1 konto, czy muszą być inne. Najlepiej jakby ktoś mi napisał po kolei co zrobić ponieważ nie chcę czegoś zj***ć i zaprzepaścić konto :D Za pomoc oczywiście limit lajków :D Liczę na pomoc ;) Dzięki :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Tak to prawda jak jest nowy xbox to przez stworzenie 3 kont na xboxie na każdym masz 1 miesiąc golda (tzn. możesz grać na Multiplayer) jest to bardzo przydatne ... :)

Po prostu zrób nowe konto i podepnij je do neta następnie połącz się z xbox live i zaakceptuj to co ci wyskoczy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...