Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Bardzo prosiłbym o opinie, plusy i minusy o grze Lineage II. Zanim ją pobiorę to chcę wiedzieć czy warto ją ściągać i grać w nią. Między innymi chciałbym informacje:

- logowanie na serwer(czy niema full serwerów)

- grafika, dźwięk itp.

- oczywiście grywalność, postacie w grze oraz magie i bronie.

Z góry dzięki :)

Wojownik polega na umyśle i odwadze, nie na sile!
Opublikowano

Gra zajebista, najlepsze pvp ze wszystkich MMO.

Muzyczka robi klimacik, grafa ok.

Grywalność jest największym minusem, bo wciąga tak że trudno jest odejść od pieca, przez to nie polecam zaczynać, bo nie skończysz.

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

No wszystko jest fajnie ale tak jak up powiedzial w ostatnim zdaniu zaczniesz to jesli nie masz silnej woli wchlonie cie gra na kilka lat. Przynajmniej tak bylo ze mna.

sygnaturawiaderko.jpg
Opublikowano

ja pobiłem matke krzesłem bo mi neo zabrała o.O tibia2 powrót do realii :P... a tak na poważnie to grafika b.dobra skill efektowne :P dzwięk wprowadza w nastrój grywalność i tu już chyba jest powiedziane coś na ten temat ;) mnie ta gra wciągneła na 3miesiące :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dużooo mapek,expowisk.Dobra grywalność ,grafa, muzyka daje nastrój xD mało noobów ;]

Minusy

-strasznie wciąga xD

-zajmuje 10 gb xD

Zachęcam do grania ;P

ruch_05.jpg

REPORT = KONFIDENT

Opublikowano

Gra zajebista, plusy:

Duża grywalność, i ww. zalety moich poprzedników...

Minusy:

- Chcesz grac na oficjałach? Płać! (no wyjątek to Nova - rosyjski darmowy oficjal)

- Hmm więcej minusów brak, poza tym ze jak zrobisz juz 3 sub-klasy na 85lvlu to ściągasz 4GB dla Komunikatora (Chat) i Minigry :D

Opublikowano

Enchantowac itemy można za pomocą scrolli enchantu, każdy enchant dodaje Twojej broni określoną ilość atrybutów np. P. Atku dla Broni lub P. Defa dla Zbroi itp. Przy enchancie istnieje ryzyko spalenia broni (%% zależy od serwera zazwyczaj szansa na udany enchant to od 60%-80%) gdy bron zostanie spalona otrzymamy kryształy Grade (klasy) tej co bron :) np. palimy bron Grade A dostajemy Cry grade A, palimy bron No-Grade dostajemy Cry No-Grade :)

Często enchant (np. zbroji) na +X (np +6) odblokowuje dodatkowe atrybuty przedmiotu...

Opublikowano
Enchantowac itemy można za pomocą scrolli enchantu, każdy enchant dodaje Twojej broni określoną ilość atrybutów np. P. Atku dla Broni lub P. Defa dla Zbroi itp. Przy enchancie istnieje ryzyko spalenia broni (%% zależy od serwera zazwyczaj szansa na udany enchant to od 60%-80%) gdy bron zostanie spalona otrzymamy kryształy Grade (klasy) tej co bron :) np. palimy bron Grade A dostajemy Cry grade A, palimy bron No-Grade dostajemy Cry No-Grade :)

Często enchant (np. zbroji) na +X (np +6) odblokowuje dodatkowe atrybuty przedmiotu...

Palilmy bron no grade xD jeszcse nie slyszlame zeby sie dalo to wbiajc (tyko gm adm moze) a jak znajdziesz echanta do tego to pogratulowac

Opublikowano

Kochani jesteście, ale zobaczcie ze to tylko PRZYKŁAD. Chciałem pokazać tylko jak to działa. Bardzo się ciesze iż na tym forum są też osoby które znają się na L2 lepiej niż ja będę miał się od kogo uczyć. Szczególnie jak łapać za słowa (tfu. przykłady :))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...