Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to robicie ?

PaFFci0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie mi powiedzieć, jakim cudem bocicie do 60+ lvla ? Mnie za każdym razem łapią, czy to na expbocie, bocie do imha, dropie na medalach, fishbocie... No nie ma kurwa żadnej możliwości wbicia wyższego lvla. Dodam, że nie gram w godzinach szczytu w miejscach gdzie zawsze jest full ludzi, moja nazwy się nie wyróżniają, nie jest to żadne "dfsadtffszxd". Nie używam też tego Mobhacka, mobpullera, jak zwał tak zwał.

Opublikowano

Davi9999 powinieneś dostać % za spam, bo twój post nic nie wnosi. Zapomniałem też dodać gram na Solarze wiem, że jest tam 6 GM'ów, ale jest dużo osób na botach którzy wbijają tak 50-60 lvle

@UP Mi nawet nie chodzi o wbicie 60 lvla. Wystarczy 45-50, ale nichuja zawsze ban

Opublikowano

Expią ludzie w nocy na ch4/3 w najmniej zaludnionych miejscach i się tak expi.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Staraj się być przy komputerze, jak bocisz. Nie używaj SH WH i innych tego typu wspomagaczy.

666 postów o.O

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Najlepiej siedz przy komputerze gdyż GM napisze do Ciebie na PW i chwile poczeka na odpowiedz a jak zauważy , że nic nie robisz tylko expisz to będzie kiepsko :) . Moja druga propozycja to od czasu do czasu pisz z ludzmi na wolaj (!) :) .

Opublikowano

MT2OstryMT2 nie da się wybocić większego niż 60?

Mam kilka kont takich.

Autorze podexpiłbym Cię ale różnie to bywa z ludźmi. Ktoś Mnie zagoni i sraka ;d

Wolę nie ufać nieznajomym.

Wszystkie moje strony :)

http://goo.gl/YvP870

Opublikowano

Graj na serwerach gdzie mało GM a inne sposoby to już jest moja sprawa ^^ ja boce na 78 lvl w grocie :D.

Opublikowano

Najlepiej siedz przy komputerze gdyż GM napisze do Ciebie na PW i chwile poczeka na odpowiedz a jak zauważy , że nic nie robisz tylko expisz to będzie kiepsko :) . Moja druga propozycja to od czasu do czasu pisz z ludzmi na wolaj (!) :) .

Mi tam bot leciał i pisałem z ludźmi na wołaj i GM nic nie napisał od razu BAN. Zależy od szczęścia!
4602422ade673.jpg
Opublikowano

Powiem tak.

Gry na Bocie hmm.. większą radość mam gdy sam bez wspomagaczy dobijam 75lv.

Zależy to od twojego szczęścia :) Gdy używasz bota nie odchodź najlepiej od komputera gdyż Administracja może Cię zobaczyć ,ktoś do Cb. pisze i nie odpowiadasz wtedy też istnieje ryzyko zbanowania konta.

Nie pisz na wołaj. ;) Siedź na najmniej zaludnionych chanelach oraz na najmniej obleganych spotach.

Opublikowano

Jak już masz grać na bocie, to stawiaj go tam gdzie nie ma dużo ludzi, najlepiej w nocy channel 2-3.

Staraj się zaglądać co jakiś czas, czy administracja do Ciebie nie pisze i będziesz "pewniejszym graczem"

footer_logo.png

Opublikowano

Na twoim miejscu np.zamiast bota stawiać np.hmmm na zielonych orkach to postaw go na pustyni bo tam większą mapa, mniej ludzi

x

Opublikowano

Hmm, lepiej chyba grać na bocie w miejscach gdzie jest więcej osób. GM wtedy nie sprawdzi każdego. A jak już nie chcesz grać z kimś na 1 spocie to wchodź na najbardziej zaludnione CH. Tam zwykle botów się nie szuka. Oczywiście nie używaj żadnego SH, peleryn (Przez jakiś czas możesz, zawsze można powiedzieć innym graczom że masz Peleryny). Ja osobiście na bocie jechałem już nie jednym kontem od 1 do 75 lvl i NIGDY za bota nie dostałem bana :) (s15 oraz s21). I taka rada :) Zaraz po zainstalowaniu metina ustaw tylko do odczytu wszystkie dokumenty tekstowe oraz logi w folderze z metinem.

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

Na solarku tydzień 49 lv

po prostu dobre obejście i git nigdy bana nie złapałem , już wole nie bocić :D bo szkoda mi 70,eq+9 i skilli g

Bocic najlepiej jest w roku szkolnym :)

Legenda
Opublikowano

Możliwe, że cie logi ujawniają. Zabezpiecz dobrze hs, graj na serwerach gdzie jest mało ludzi oraz gm oraz only ch3/ch4.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

wyłącz te wszystkie cuda jak speed-hack, wall-hack. Fishbota nie radzę również ale expbot czemu nie ,tylko nie włączaj tych cheatów które wymieniłem. W m2bob jest chyba takie coś jak anti-ban i tam możesz ustawić sobie żeby ci przstał bić w moby po wykryciu gma lub gracza w pobliżu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...