Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Jak zagrać na priv-serwer WoW ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.. :P Słuchajcie, zagrałem sobie w WoW'a na oryginalnym serwerze do 20lv, niestety dalej trzeba płacić, a gra jest zajebista.

Więc proszę was o pomoc, gdyż za bardzo nie potrafię sobie z tym poradzić

Nigdy nie kupiłbym Forda !
Bo jak masz Forda, to nie jesteś dobra morda !

https://www.youtube.com/watch?v=MZjoSEgtuV0&hd=1

Moderator  <3 oraz Opiekun Serwera DR biggrin.png

Opublikowano

Znajdź serwer który Cię interesuje, wejdź na stronę główną serwera i poszukaj zakładki "Jak zagrać?", tam powinno być wszystko opisane.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Ale on pisze na oryginalnym serwerze, umiesz czytać .. ?

I teraz kupujesz expansje jaka Cię interesuje . Czyli kupujesz WoW'a +TBC + Wrath of The Lich King + Cataclysm (obecny), oczywiście nie musisz kupować wszystkich . Jeśli już zakupisz, wprowadzasz key, z pudełka, czy po przesłaniu przez sprzedawce i wtedy aktywuje Ci się konto.

Później przedłużasz kupując Pre-paidy , czyli musisz opłacić abonament . ;)

Opublikowano

sorry ,że się wtrącam a czy da radę za darmo zagrać ? potem? słyszałem ,że da jakoś radę chyba ,że chodzi tutaj tylko i wylącznei o privy

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

@ LuuuuuuuziQ czytać to raczej ty nie umiesz. Spójrz na nazwę tematu i jeszcze raz dokładnie przeczytaj jego post.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Aby na privie zagrać musisz posiadać tą samą wersje co na serwerze np. 3.3.5 (sunwell,jargamers,nexus) ale jeśli grałeś na globie masz wersje 4.3.4 więc musisz szukać serwera pod tą wersje. Ale bardziej się opłaca włożyć trochę kasy i grać bez problemów gdzie wszystko działa niż na takich privach które cię tylko odstraszą.

34jf695.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...