Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gotowiec by Rykox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam otóż problem z gotowcem by rykox na serwerze postawionym na plikach by badar. Mianowicie wrzucam folder germany i mysql przez fillezile, podmieniam, zmieiam prawa na 777 i resetuje serwer. Kiedy serwer sie włancza nie wyawala żadnych błędów ani nic ( oczywiście w virtual box) normalnie łącze sie z navicat i fillezilla ale kiedy prubuje wbić do gry mam koło serwera ..... kiedy wpisuje byle jakie passy wywala że konto nie istnieje a kiedy wpisuje normalne passy wywala błąd. O co w tym chodzi robie wszystko zgodnie z tutkiem Rykoxa z YT. Z góry dzięki za odp. Daje 5+ tylko plis pomóżcie.

PS Czy musze wbijać do gry prze clienta rykoxa, czy mogę z kamermode wgranego do byle jakiego clienta ? Jeżeli nie uda się tego naprawić prosiłbym o wszystkie te nowości które wgrał rykox.

Opublikowano

Port logowania w cliencie masz: 11002, zmień na 18001 .. Powinno działać.

Możesz jeszcze sprawdzić czy wszystkie gejmy się odpaliły wpisując ps w konsoli. :)

Opublikowano

Wielkie dzięki Siyoteam włśnie to był ten problem wszystko teraz działa. Oczywiście leci 5+ i jescze raz wielkie dzięki.

PS. Mógłbym prosić o spis komend do tych plików

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...