Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krystiandj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentuję Launcher z Hackami do Minecrafta

Launcher jest bardzo prosty w obsłudze wybierasz jakiego clienta chcesz klikasz czekasz chwile i już.

Nie trzeba wpisywać hasła i nie wiem czy logowanie do konta minecraft w ogóle działa proszę przetestować i napisać w poście (Jeśli nie będzie działać to to po prostu wywalę).

Jest jeden bug przynajmniej tyle za uwarzyłem że nie zapisuje się nick (Jeśli ktoś zna się na autoit może mi pomóc to ogarnąć byłbym bardzo wdzięczny).

Zostały jeszcze 2 wolne miejsca na hacki pisać jakie chcecie tam to dodam.

ScreenShot:

beztytuuhw.png

Plik konfiguracyjny zajduje się Uruchom->%appdata%->.minecraft->Launcher.cfg

wygląda on tak:

[Minecraft]
Updatenews=http://minecraft-home.cba.pl/index.txt
Path=C:\Users\user\AppData\Roaming\.minecraft\bin\
Launcher=C:\Users\user\Desktop\
Launch="C:\Program Files\Java\jre6\bin\java.exe"-Xms1024m -Xmx1024m -cp "%APPDATA%\.minecraft\bin\*" -Djava.library.path="%APPDATA%\.minecraft\bin\natives" net.minecraft.client.Minecraft
[Java]
Path=C:\Program Files\Java\jre6\bin\java.exe

Nie będę się rozpisywał sami połapiecie się o co chodzi w nim

Link i Skan:

xxx

Skan:https://www.virustot...sis/1343149398/

W skanie coś tam wykryło ale gwarantuje że nie ma żadnych wirusów.

stopka.webp

Opublikowano

Ehh ludzie nie macie antywirusa na kompie przecież jak pobierzecie na komputer to by wam wyskoczyło ostrzeżenie które mi nie wyskakuje i ten launcher nie służy do okradania kont jeśli nie chcecie to nie wpisujcie nic w polu hasło i będziecie mieć pewność.

I docencie to co ktoś zrobił

stopka.webp

Opublikowano

Fajnie zrobiony ale ja i tak nigdy nie pobiore bo nie chce stracic konta bo jeste na to uczulony niestety.Czy by byl czysty czy nie to i tak nie pobiore.A jeszcze co do top to raczej nie nazywaj lauchera ''Hack'' bo nikt ci tego nie pobierze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...