Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PSP Pytanie

pardo98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jestem przed zakupem psp , cena jaka mogę zapłacić to około 300zł .

Chodzi mi o używaną, jednak nie wiem jaki model psp jest najlepszy .

Jaki najbardziej polecany , najlepszy .

Czekam na wasze komentarze , mam nadzieję że znajdę odpowiedź

:).

Dziękuje oraz pozdrawiam .

Opublikowano

Najlepszy model psp to zdecydowanie 3004.

bez problemu znajdziesz pomoc jeśli będziesz mieć z nim problemy,dużo więcej opcji niż w 2004 czy 1004.

bierz 3004.

random.jpg

Opublikowano

zacznijmy od tego, że nie kupisz PSP za 300zł, chyba że PSP Street ale odradzam Ci to bo płacisz trochę mniej a nie masz neta i mniej funkcji niż w normalnym. jak masz brać to 3004.

znalazłem tylko jedną aukcję na allegro za 300zł ale koleś nawet nie napisał jaka wersja systemu ani jaki model psp, żadnych szczegółów nie podał

http://allegro.pl/konsola-sony-psp-dodatki-odblokowana-gwarancja-i2521413412.html

fs_overall.png

Opublikowano

Panowie , już dostałem dużo od was odpowiedzi . Popytałem się również znajomych .

I teraz będę powoli przymierzał się do kupna PSVITA , co powiecie na tę konsolę ?.

Pozdrawiam :).

Opublikowano

PSV jest drogie, co prawda lepsze niz PSP, ale nie oplaca sie. Polecam ci albo kupic psp 3004 albo poczekac na obnizki cen psv.

image.png 

Opublikowano

@up.

Beka.

Jeśli porównujesz PSV do PS3 to wiadomo, że się nie opłaca, ale jeśli ktoś chce przenośną konsolę to opyla się i to baaaardzo.

Fakt faktem, za jakiś czas konsola stanieje, ale nie będzie to tak szybko. Sam pamiętam jak było z cenami PSP. Gdy normalnie PSP 1001 chodziło po 700 samo, bez przystawek, karty pamięci itp mi udało się obczaić po znajomości za tyle z różnymi gadżetami. O dziwo nigdy nie żałowałem, że nie poczekałem ten rok czy dwa i nie kupiłem konsoli potem, gdy staniała. Gdy sprzęt Ci się naprawdę spodoba, wtedy będziesz sądził o zakupie inaczej.

Moim zdaniem - kupuj.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...