Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] [PS3] Playstation Network

KKS1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zapomniałem hasła do Playstation Network.. Żeby odzyskać hasło potrzebna jest data założenia konta jej też nie pamiętam .. Wie ktoś może co zrobić. ? proszę o pomoc :/

Opublikowano

Trzeba było podać prawidłową...

Możesz napisać do supportu Sony, nie ma gwarancji, że Ci pomogą.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Jak można podać niepoprawną datę urodzenia i chcieć jeszcze odzyskać konto? -.-.

Lecisz w (...) . Nikt Ci nie pomoże, napisanie do supportu też nic nie da :P, skoro datę wymyśliłeś dane osobowe pewnie też....

Poczucie anonimowości w internecie jest zabawne. ._.

Na przyszłośc polecam założyć konto na PRAWDZIWE dane osobowe.

ps. gdybyś miał jakiś sposób udowodnienia, że to Twoje konto np. Dowód osobisty, podbitą legitymację szkolną, których zawartość zgadzałaby się z danymi podanymi przy założeniu konta .... nie byłoby problemu z jego odzyskaniem :P.

@edit:

@down:

Aby napisać taki post jak Twój i nie dostać warna trzeba albo być modkiem, albo mieć cholercia jasna rację :X.

62ddb45d6955657am.jpg

@edit2:

@down: RAczej Ty pierdzielnąłeś gafę i nie umiesz się przyznać :F. Mniejsza////

Opublikowano

Jak można podać niepoprawną datę urodzenia i chcieć jeszcze odzyskać konto? -.-.

Lecisz w (...) . Nikt Ci nie pomoże, napisanie do supportu też nic nie da :P, skoro datę wymyśliłeś dane osobowe pewnie też....

Poczucie anonimowości w internecie jest zabawne. ._.

Na przyszłośc polecam założyć konto na PRAWDZIWE dane osobowe.

ps. gdybyś miał jakiś sposób udowodnienia, że to Twoje konto np. Dowód osobisty, podbitą legitymację szkolną, których zawartość zgadzałaby się z danymi podanymi przy założeniu konta .... nie byłoby problemu z jego odzyskaniem :P.

Odbiegnę od tematu. On nic nie pisał o dacie urodzenia, tylko o dacie założenia konta, a to co innego. Mam nadzieję, że rozumiesz.

@Edit.

No widzisz. To jednak błąd autora.

Opublikowano

Możesz spróbować napisać do sony ze swojego emaila na którym było założone konto , ale nikłe szanse że wgl przeczytają tego maila.

Ja swoje konto straciłem już rok temu i? do tej pory go nie mam tak więc będziesz musiał zrobić nowe.

RMCF

Opublikowano

Poszukaj gdziś w opcjach systemu date instalacja a jak nie ma tego bo nie sprawdzałem!! to na oko skojarz kiedy kupiłeś ps3 i jedziesz miech w miech dzień w dzień albo nowe konto załóż ale to raczej ci nic nie da .

Za co ostrzeżenia drogi adminie??.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...