Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Doradzcie :)

PIOTREK126p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko do was czy oplaca sie kupic bf3 czy moze zbierac na bf4 czy Black ops'a 2 bo wydaje mi sie ze jest juz oklepany a premium troche kosztuje co wy na to ;d?

Przerwa w grze

Opublikowano

Bf4 będzie pod koniec przyszłego roku...

Ja radzę ci poczekać na "czwórkę".

W BF3 Dice "zrypało" wiele np. Dużo osub ma crashe...

Więc jest 20% na to że gra będzie chodzić bezbłędnie.

Więc jest 20% na to że gra będzie chodzić Ci bezbłędnie.

3xjl.png

Opublikowano

Zanim wyjdzie BF4, zapewne z kosmicznymi wymaganiami... Radzę spróbować BF3, świetna zabawa :) Nawet bez dodatków.

W BF3 Dice "zrypało" wiele np. Dużo osub ma crashe.. - Ani razu nie miałem. Na wszystko jest sposób.

Więc jest 20% na to że gra będzie chodzić bezbłędnie. - Nie widzę obecnie błędów, które uniemożliwiają grę.

Opublikowano

Moim zdaniem opłaca się kupić BF3 , nawet bez dodatków jest naprawdę dużo zabawy. Na Black Ops 2 nie warto czekać bo będzie prawie taki sam jak pierwszy Black Ops a co do BF4 to nie szykuj się że szybko wyjdzie , pewnie listopad 2013 albo wiosna 2014.

1dogtagliga.png
Opublikowano

Battlefield 3 to świetna gra i nawet jakbyś się zdecydował jednak na Call of Duty ( czego osobiście w przypadku BlackOpsa 2 nie polecam), to i tak warto zainwestować choć w podstawową wersje (nie premium- bez dodatków).

Opublikowano

Więc jest 20% na to że gra będzie chodzić bezbłędnie.

Więc jest 20% na to że gra będzie chodzić Ci bezbłędnie.

Skąd wiesz, że pod koniec przyszłego roku wyjdzie już full stable wersja? Na jesień 2013 dopiero wyznaczona jest closed beta dla preorderowców MoH Warfighter.

Opublikowano

Heh co do Cod'a to nie spodziewam sie duzej zmiany wizualnej .A co do bf3 to jest juz spory kawalek czasu od premiery i pasowalo by pograc na premium zeby posmakowac w pelni tego co gra oferuje...

Z tego co udalo mi sie zaobserwowac na filmikach jak gracze graja to nie widze tych crash'ow

Przerwa w grze

Opublikowano
pasowalo by pograc na premium zeby posmakowac w pelni tego co gra oferuje...

Podstawka + CQ + B2K - Zapłaciłem 60zł. Premium nie jest do niczego potrzebne. Główną opcją premium jest dostęp do wszystkich dodatków, skoro już myślisz o BF4 to wydawanie kolejnych ~150zł na premium jest bez sensu.

Opublikowano

Wiesz dlaczego chce zakupic premium?? Bo kosztuje w okolicach 180zł a sama podstawka 120zł + 50zł CQ+40zł za B2K 210zł za wszystko ...

<ceny patrzyłem na allegro>

Przerwa w grze

Opublikowano

LoL? Gdzie ty "paczysz" ceny? Ostatnio BF3 + B2K + CQ można było mieć za 100-120zł na originie. Podstawka 120zł? Klucz na allegro kosztuję 60-70zł.

Opublikowano

Wiesz dlaczego chce zakupic premium?? Bo kosztuje w okolicach 180zł a sama podstawka 120zł + 50zł CQ+40zł za B2K 210zł za wszystko ...

Samo premium nic Ci nie da. Musisz mieć kupioną także grę. Licząc Twoimi cenami to za grę + premium zapłacisz 300zł.

Opublikowano

Ja operuje rosyjską wersją podstawki bf (kupiłem za 48zł) i gram od 3-4 miesięcy bez żadnych problemów, nie kupowałem premium ponieważ jak dla mnie to trochę za dużo jak na raz więc wole sobie każdy dodatek kupić oddzielnie. Dodatki kupowałem polskie na allegro średnio za 45zł. Nie namawiam do kupowania ruska każdy kupuje co uważa, na wielu forach są tematy w których pisze aby uważać na ruski bo banują. Znam 2 osoby w rl które korzystają od 6 miechów z ruska i grają. Jak pisałem nie namawiam. Jak masz możliwość to kup Battlefield 3 i Premium na allegro w jakiś sklepach z kluczami chyba że chodzi Ci o pudełka (kolekcjonujesz czy tam dla szpanu) to podejdź gdzieś i kup ale te dwie rzeczy (bf3 + premium) najtaniej to pójdzie z ~250 zł :)

Opublikowano

Witam mam pytanko do was czy oplaca sie kupic bf3 czy moze zbierac na bf4 czy Black ops'a 2 bo wydaje mi sie ze jest juz oklepany a premium troche kosztuje co wy na to ;d?

1. Debilu jak nie wiesz jak korzystać z emotek to nie używaj ..... *ultra786q12376213facepalm*

2.Black Ops 2 to gówienko dla grubych amerykanów i słit nastolatków którzy będą PrO 1337 own3r$ jak będą z obrotu zabijać snajperka czy tam latającymi nożami :F

3.Premium jest tanie jak barszcz, i tak dobrze bo z 2x taniej niz by all wszystko wyniosło ;) nie stać Cie? to najlepiej nie graj w gry.

4.Jak już chcesz tyle czekać to we wrzesniu jest nowy świetny MOH i wtedy masz dostep do bety bf4

5.Beta BF4 ok jesli bedzie trwać do ok. lutego 2013 hehehe :F bo w Marcu 2013 chyba wypada ostatni dodatek do bf3, a wtedy to juz nie bedzie nic do roboty w grze poza patchami , ale to też idiotyczne ze strony tych ludzi bo bf3 sie rozkręca dopiero a tu juz pierdzielenie o becie BF4 jak prawdopodobnie miało być BC3 , ojej, zapowiadanie gier i wydawanie bet do gier które powstaną w ok. połowie 2013 a to szmat czasu to żenada :F.

6.Jak już mamusi walniesz z portfela troche zeby uzbierać na premium to idź do empika, kup bf3 i premium zamiast bawic sie w allegro gdzie potrzeba konta a jestem pewien ze zaden z rodzicow Ci dzieciaczku nie pokryje to jeszcze zycze zebys dostał ruskie klucze i zeby Ci nic nie działało <3

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

Po 1 Nie znasz mnie nie widziałes wiec nie wyzywaj od ''debili'' pewnie jestes jednym z tych frajerkow co w internecie odreagowuja swoj zyciowy stres.Co do Black Ops'a kazdy lubi co innego pustakczku

tak dobrze bo z 2x taniej niz by all wszystko wyniosło

O tym po czesci toczy sie temat wiec czytanie ze zrozumieniem sie klania

Jak już mamusi walniesz z portfela troche zeby uzbierać na premium to idź do empika, kup bf3 i premium zamiast bawic sie w allegro gdzie potrzeba konta a jestem pewien ze zaden z rodzicow Ci dzieciaczku nie pokryje to jeszcze zycze zebys dostał ruskie klucze i zeby Ci nic nie działało

Nie musze korzystac z tatusia ani mamusi pomocy jak bd chcial to sobie pojde do roboty :) i zarobie bo Ciebie widze rodzice wypiescili i wyrosnie chuj wie co z takiego debila :)

Kozak w necie cipka w swiecie :)

Pozdro frajerze

Przerwa w grze

Opublikowano

2.Black Ops 2 to gówienko dla grubych amerykanów i słit nastolatków którzy będą PrO 1337 own3r$ jak będą z obrotu zabijać snajperka czy tam latającymi nożami :F

Skoro tak mówisz. W pseudo-realistycznym BF3 możesz strącić jeta, który pewnie zasuwa 400KM/h z RPG i to ma być normalne? Przypominam ci, że co jest grane na e-sportach? Call of Duty, a nie pseudo-pole walki.

3.Premium jest tanie jak barszcz, i tak dobrze bo z 2x taniej niz by all wszystko wyniosło

;)

nie stać Cie? to najlepiej nie graj w gry.

Jeśli Premium za 180zł z oficjalnego źródła to jest tanie :)

5.Beta BF4 ok jesli bedzie trwać do ok. lutego 2013 hehehe :F bo w Marcu 2013 chyba wypada ostatni dodatek do bf3, a wtedy to juz nie bedzie nic do roboty w grze poza patchami , ale to też idiotyczne ze strony tych ludzi bo bf3 sie rozkręca dopiero a tu juz pierdzielenie o becie BF4 jak prawdopodobnie miało być BC3 , ojej, zapowiadanie gier i wydawanie bet do gier które powstaną w ok. połowie 2013 a to szmat czasu to żenada :F.

Beta się zaczyna we wrześniu 2013 roku, a nie tego roku.

6.Jak już mamusi walniesz z portfela troche zeby uzbierać na premium to idź do empika, kup bf3 i premium zamiast bawic sie w allegro gdzie potrzeba konta a jestem pewien ze zaden z

rodzicow

Ci dzieciaczku nie pokryje to jeszcze zycze zebys dostał ruskie klucze i zeby Ci nic nie działało

<3

Typowa wypowiedź "polaczka" 100zł za podstawkę, gdzie na allegro po 50 zł chodzi. To się nazywa OSZCZĘDNOŚĆ, a nie wydawanie na lewo i prawo pieniędzy. Założę się, że sam jesteś na garnuszku rodziców.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...