Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupie CM

ktos_heh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Potrzebuje w wersji za 80zł (bez ak w cw i cc).

Pisac tutaj :)

<zakladam ten topic poniewaz jezeli Lodi ma w dupie wiadomosci na gg to moge CM od kogos odkupic i przynajmniej czasu nie bede tracic>

Opublikowano

Rolf... Kazdy CM ma blokade zeby go dalej nie rozprowadzac :PP

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Opublikowano

i ja sie podlaczam pod temat.

Lodi albo mnie olewa albo go nie ma... Czekam juz na tygodnie na odpowiedz na GG i na forum i nic, zero jakiejkolwiek odpowiedzi z jego strony.

Opublikowano

Lodi to ma taki juz wrodzony olewajacy charakter i z nim to zalezy dla kogo jest, tez pamietam jak nieraz olewal mnie :) a nieraz odpowiadal , zalezy jaki ma humor chyba =p ale pozatym jest wporzadku, w sumie niedziwie mu sie niektorych zeczy jak osoba co swiezo zakupila cm trzaska mu 1k pytan codziennie odnosnie cheata i glupie pytania zadaje , ja w sumie mam cm od niedawna jego powstania i kiedys bylo na mpc co i jak z cm, ale niewnikam czemu tego niema , i pamietam ze sam mu glupie pytania zadawalem choc wtedy jeszcze odpowiadal mi na nie choc niemusial ;)

2006-2010

Opublikowano

@up

Użekła nas Twoja historia...

jeżeli Lodi nie odpowiada to znaczy, że nie ma chęci z Wami gadać, prawda? A jeżeli spamujecie komuś skrzynkę pocztową, czy tez GG to jeszcze zaniżacie swoje szanse.

e8k1et.gif
Opublikowano
@up

Użekła nas Twoja historia...

jeżeli Lodi nie odpowiada to znaczy, że nie ma chęci z Wami gadać, prawda? A jeżeli spamujecie komuś skrzynkę pocztową, czy tez GG to jeszcze zaniżacie swoje szanse.

Nie sadze ze to niechec do gadania. Poprostu lodi nie zawsze ma czas... Nigdy nie byliscie zajeci ??

www.worldofminecraft.pl

Polskie Centrum Minecraft

Opublikowano

pomyślcie....jak napiszesz "elo ziomek spszetasz mi ceema? bo ja kcem pograc w MU!!!!111" to nie odpisze..ale jak zaczniesz normalnie,zachowując zasady ortografii to masz szanse :)

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Ehh... Zróbcie po prostu, jedną wiadomość. Nie teksty typu "Elo, jesteś?" "Chce kópić hacka"... ó <- specjalnie

Napiszcie w jednym "poście" porządnie i po ludzku wszystko, a jest większa szansa że odpisze...

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Witam

Tez bym to kupil nawet napisalem do Lodiego dzisiaj tylko taka moja mala sugestia ktora i tak pewnie bedzie niezaowazona. Zdobywanie doswiadczenia (bicie lvl) itp. no ok ale pomocy do cc niepowinno byc moim zdaniem jedt duze grono ludzi ktore gra bez niczego i tez niczego niekupuje na np. allegro, ebay itp. i przesto duzo ludzi odchodzi i ta gra traci na tym, sam juz pare razy odchodzilem. Dodam jeszcze ze na globalu gram z 6 lat z przerwami nigdy z niczego nie kozystalem no moze poza auto sp. i mam 2 hary na 3xx lvl inni graja 1rok i maja po 2 hary po 400 lvl tak sie zastanawiam czy grajac na CM mu bedzie mnie jeszcze cieszyc pewnie juz nie tak ale z duzo opcji zrezygnuje o ile Lodi zechce mi to sprzedac i taka rozba do Ciebie muzgu niesprzedawaj z opcjami do cc. Mam nadzieje ze wszyscy wiedza o co mi chodzi bo wrucilem niedawno z baru i mam ladnie w czubie, jak co to jutro wszystko sprostuje. Pozdrawiam dopije brona i uciekam spac a Wam zycze milego grania lub czytania :P

Opublikowano

Postaram się być już dostępny. Jeśli ktoś do mnie pisał i nie dostał żadnej odpowiedzi proszę spróbować ponownie :) Dodatkowo chciałem poinformować że CheatMaster nadal działa tak jak przed aktualizacją gameguarda (która miała niedawno miejsce). Pozdrawiam.

userbar1aa8vy.png

www.mpcforum.pl - MultiPlayer Cheats Forum, czyli najlepsze polskie forum o czitach do gier online.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...