Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] w pokoju oraz grafice

Xendi<<

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem w lolu nie wiem jak go opisac ale opisze swoimi słowami więc.. mam tak jestem na respie mam jasno taki dzien a jak wyjde kawałek i jestem gdzies pod 1 turetem na linii to robi sie ciemniej nie ze bug grafiki tylko tak jakby zapadła noc prosze o pomoc.

2 pytanie xD

Chciałbym z kolegom zrobic pokoj w ktorym bd łazic i zabijac tylko moby czyli ja vs on ale tak ze wbijamy lvl i robimy jak naj build i mam pytanie czy da sie cos ustawic zeby miniony nie pushowały znaczy zeby byly ale nie pushowały czy jakas porada zeby rozgrywki dlugo nie konczyc alee baaaaaaardzo dlugo :D dzięki

OsadaMt2 Tak Wiele Do Zrobienia, a Tak Nie Wiele Czasu....

Opublikowano

1. kontrast? sprawdź.

2. zabijaj jak najwięcej minionów by nie pushowały

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

ale ta grafika too ja nie wiem myslaem ze to jakos ustawili ze bo pewnych godzinach jest efekt nocy ale raczej nie bo mam go nawet w dzien

Opublikowano

ale mi chodzi o to zeby sie pobawic w expienie i build ;D

iii help z ta grafika

Opublikowano

http://screenshooter.net/7403409/hpfbcsa 

ustawiasz tą mapkę i jest wtedy tylko jedna linia tzw. all random all mid.

Może wyłącz cienie? ;d

Opublikowano

nie mam jak a cienie offnolem ale mam no mowie efekt nocy no nie wiem jak to wytlumaczyc

Opublikowano

jezeli nie wiesz jak to wchodzisz do gry i klikasz na klawiaturze "Prt Sc SysRq" nad strzalaki wchodzisz do painta wklejasz zapisujesz uploadujesz na np imageshack.us i stawiasz na mpc

Opublikowano

Włącz arenę treningową i już :P będziesz miał 1 lane'a

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

probowałem cyknąć ss ale nie wiem czy sie robią albo nie wiem gdzie się zapisują bo w folderze lola nic takiego jak screenshots nie mam

Opublikowano

właśnie nie wiem gdzie ten kontrast jak byś mógł to mi powiedz bo w grafice nic takiego nie miałem, wydaje mi sie że to przyciemnienie jest spowodowane tym że gra chce wyciągnąć wiecej fps ale nie jestem pewnien bo przed mam 35 a po 41

Opublikowano

Co do grafiki - kolega tak miał - naprawił pliki LOLa i wszystko działało jak należy , a co do pytania 2 to nie wiem jak to zrobić ;/

Uwaga Spoiler Tylko +18 !!!

Zboczuch ^^

Opublikowano

mi chodzi juz tylko o grafike pomocy i jakie pliki lola co i gdzie poprzestawiac... i jeszcze mam wielką prośbę bo poprostu jak to oglądam to aż płącze :D chciałbym tak poustawiac lol żebym miał taką grafike, rozdzielczość itp tak jak na tym filmiku:

Jeżeli ktoś ma takie pliki albo wie skąd lub jak ustawić takie ustawienia to prosze o podesłanie w temacie.

Opublikowano

Przy włączeniu LOLa nie przyciskasz od razu Graj tylko przyciskasz te 2 tak jakby śrubki i naprawiasz pliki instalacyjne (Może to trochę potrwać :))

Opublikowano

ok spróbuje i mam jeszze pare pytan żeby nie robić noych tematów chodzi mi o zaproszenia do gy bo gdy tak jakby sam sobie ysle i zrobie konto to grze mam ze niewłaściewe pasy i na stronie tez a jestem w 100% pewny że te :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...