Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukalem aimbota do bfh i znalazlem ale ja jednak bym wolalbym sobie zrobic wlasnego aimbota.

Czy ktos mogl by mi szczegolowo wyjasnic jak go zrobic poniewaz nie rozumiem tych wszystkich zagadnien na innych tematach i czy moglby tez podac (jesli sie uzywa) program do stworzenia takiego aimbota , ktory mialby funkcje autonamiezania na heda , un.ammo 2d radar , i zeby w miare nie lagowal.

Za pomoc bardzo dziekuje i od zadania stawiam + lub - !!

Moje tuty:

Opublikowano

... i czy moglby tez podac (jesli sie uzywa) program do stworzenia takiego aimbota , ktory mialby funkcje autonamiezania na heda , un.ammo 2d radar....

Program w którym możesz go napisać? Visual studio w nim masz C# napewno się połapiesz. xD

Musisz znaleść parę adresów w grze zapewne jakiegoś bypassa, i wtedy jakieś wirtuoz-owanie w C#.

Opublikowano

Program to nie. Ale kompilator już tak.

Polecam Tobie Visual C++. Ale co Ty chcesz napisać jak hmm.. wnioskuje, że nawet podstaw nie ogarniasz.

Najpierw się naucz języka C++, potem możesz cokolwiek robić.

1365881062-U68160.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...