Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycja dział ''Gothic''

komin14

Gothic  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz aby powstal dzial gothic w SP

• Tak
      8
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo więc chciałbym zaproponować dodanie nowego działu do single player jakim jest Gothic widzę dużo pytań w tym dziale odnośnie tej gry wiec myślę ze bylo by zainteresowanie tym działem

Jakby ktoś nie wiedział co to za gra to tu jest gameplay

Oczywiście jest to pierwsza cześć a gothic doczekał sie aż 4 części

Opis każdej części oraz gp znajdziecie na necie

Proszę o wasze zdanie oraz zdanie adminów

Opublikowano

Gra legendarna, każdy w nią grał. Znam niemal każdy qest, sposób rozwoju postaci, npc itd. na pamięć jednakże musimy myśleć przyszłościowo. Gothic się NIE ROZWIJA. To gra, która chociaż zajebista to stoi w miejscu (jak 80% gier single). Nie możemy dodawać nowych działów dla gier, które mogą mieć maksymalnie kilka - kilnanaście tematów z poradnikami, ankietami.

Jestem na nie, mimo że kocham tą serie.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

To gra, która chociaż zajebista to stoi w miejscu (jak 80% gier single)

Dział SINGLEPLAYER, ludzie zlitujcie się, zawsze ten sam argument, nikt o tym dziale nie pamięta?

Oczywiście, że na TAK, gra ma potencjał do forumowych rozmów nad nią :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Gra legendarna, każdy w nią grał. Znam niemal każdy qest, sposób rozwoju postaci, npc itd. na pamięć jednakże musimy myśleć przyszłościowo. Gothic się NIE ROZWIJA. To gra, która chociaż zajebista to stoi w miejscu (jak 80% gier single). Nie możemy dodawać nowych działów dla gier, które mogą mieć maksymalnie kilka - kilnanaście tematów z poradnikami, ankietami.

Jestem na nie, mimo że kocham tą serie.

Enzil podobno Piranha odzyskała prawa do gothic więc ma być 5 cześć i nie mów mi tu ze gra sie nie rozwija bo co chwile sa wydawane jakieś nowe mody do niej ;)

1388363882-U262029.png
Opublikowano

W dziale Singleplayer NIE chodzi o dodawanie miliona działów dla gier.

W rozwoju NIE chodzi o nową część gry lecz o aktywne rozbudowywanie gry, możliwość aby każda była inna (co zapewnia TYLKO tryb multi).

Assassins - ma multi

ME - ma multi

Heroes - ma multi

My musimy myśleć przyszłościowo, a nie wciskać działy dla gier, które mimo, że legendarne to na 100% nie bd miał dużego ruchu (10x poradnik + dyskusja która część najlepsza).

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Sory Enzil ale gothic też ma multi a do tego się rozwija cały czas dochodzą jakieś mody i inne rzeczy do tego będzie powstawała 4 część " arcania to arcania a nie 4 część gothica " 100 % tak do tego jestem fanem tej sagi :)

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Zgodnie z decyzją administracji dział Gothic nie powstanie.

Dzięki za sugestię, jednak taki dział nie miałby szans się rozrosnąć. Dodając Gothica musielibyśmy dodać kilkadziesiąt innych, równie dobrych gier.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...